Imagini senzaţionale cu Emil Boc în timp ce a tras „chiulul” de la primărie! Cine este femeia care i-a ţinut companie în pauza de masă

Publicat: 20/02/2019 | 22:52

Simpaticul primar al Clujului, deja de vreo patru mandate, a învăţat să îmbine utilul cu plăcutul, inclusiv în zilele când geme primăria de probleme. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA l-a surprins pe Emil Boc în pauza de masă, în timp ce îşi rezolva mici chestiuni personale. De remarcat însă că, dacă i se cere, acesta acordă audienţe cetăţenilor şi în timp ce bate grăbit pasul prin oraş.

Emil Boc a găsit cu siguranţă cheia succesului, cum ar spune unii, de vreme ce se află la al patrulea mandat în funcţia de primar al Clujului. Vorbim despre un oraş în plină dezvoltare, deja foarte cosmopolit, pregătit „să ia faţa” Bucureştiului.

Deci, teoretic, aţi crede că Boc stă toată ziua în birou, transpiră şi gândeşte strategii şi algoritmi ca să meargă treaba ca unsă prin oraş. Nu e chiar aşa!

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIAl-a găsit pe simpaticul primar extrem de relaxat, într-o pauză de masă pe care s-a decis s-0 fructifice nu cu vreun prânz copios, ci cu rezolvarea unor chestiuni personale mai degrabă.

Citeşte şi PATRICIA, FIICA CEA MICĂ A PRIMARULUI CLUJULUI, EMIL BOC, NOTE INCREDIBILE LA BAC 2018

Îmbrăcat casual, cu o pereche de blugi, o cămaşă albastră şi un trenci negru, Boc a ţâşnit din primărie, pe jos, grăbit spre un cabinet oftalmologic unde îl aştepta o pereche nouă de ochelari. Bucuros ca un copil atunci când e dus la cofetărie, primarul clujenilor a zâmbit satisfăcut în momentul în care i-a probat şi s-a admirat în oglindă.

Boc nu a mai putut scăpa de o femeie

I-a mulţumit medicului care a avut onoarea să-l ajute, şi pentru că probabil nu mai avea timp să-şi mănânce prânzul, Boc s-a mulţumit să-şi cumpere doar un fresh, pesemne că este foarte atent şi cu silueta lui.

Dar ce să vezi?! Când să se bucure şi el ca tot omul de câteva clipe de respiro, a fost „atacat” pe stradă de o cetăţeancă foarte vorbăreaţa, care părea să nu se mai „dezlipească” de el.

Boc pare mai degrabă absorbit de... fresh, decât de discuţie
Boc pare mai degrabă absorbit de… fresh, decât de discuţie

Bucuroasă la culme că l-a putut felicita personal pentru treaba de primar pe care o face cu măiestrie, fericita doamna i-a ţinut companie o bună bucată de drum, până aproape de biroul lui Boc, timp în care acesta i-a zâmbit politicos, ba chiar i-a strâns şi mâna la final. Dar părea totuşi câ gândurile lui sunt în altă parte.

Boc a strâns mâna unei femei care probabil a dorit să-l felicite pentru treaba pe care o face
Boc a strâns mâna unei femei care probabil a dorit să-l felicite pentru treaba pe care o face

 

 

Citește și...