Imagini senzaţionale LIVE de la Premiile RADAR DE MEDIA 2017!

Publicat: 21/06/2017 | 19:19
Imagini senzaţionale LIVE de la Premiile RADAR DE MEDIA 2017!

Miercuri, 21 iunie 2017, în cadrul evenimentului media RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY ce va avea loc la BlueBerry Pool by Ambasad’Or, îi vom cunoaşte pe Finaliştii Premiilor RADAR DE MEDIA 2017, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, transmite LIVE pe Facebook!

 

Oana Lis s-a servit cu un prosseco şi apoi şi-a dat drumul la gură, povestind că vrea să-şi revizuiască…regimul!

Nu ştiu, cred că mi-a intrat o muscă-n gură, nu ştiu ce s-a întâmplat. Cred că sunt singura de la eveniment care a mâncat o muscă! Mă sufocasem, eram roşie la faţă, i-am mâncat şi capul tot. Sincer nu prea am mai mâncat vă spun un secret şi vreau să devin vegană. Am fost la un eveniment şi ne-a arătat un filmuleţ cu nişte animale omorâte aşa nasol şi, deşi eu sunt o fată de la ţară şi eu am tăiat gâşte, găini, adică eu le-am preparat, le-am tăiat acum, parcă nu mai e normal şi eu când mănânc carne parcă mă simt mai încărcată, nu e ok. Azi am mâncat doar salată şi nu pot să devin din prima, dar două-trei zile vreau să mănânc vegetal. Am fost la mare, am mâncat numai peşte, azi am mâncat salată, se poate, vreau să încerc. În primul rând mă gândesc la sănătate, pentru că am văzut că sunt găini stresate, parcă nu mă simt ok, cred că nu e bine să mănânc atâta carne, cred că de la atâta carne mi-au crescut sânii. ”

Oana Lis a povestit şi ce s-a mai întâmplat după episodul furtului din maşină, de acum câteva săptămâni

Nu am recuperat cardul de sănătate al lui Viorel, întâi a durat foarte mult să-mi fac buletinul, cardul de la bancă, că nu mai aveam bani în casă, mi-au mai lăsat un leu pe bancheta din spate. M-a costat foarte mult, mi-au spart şi geamul de la maşină şi nişte ornamente. Aveam şi o brăţară de aur pe care mi-a furat-o. Cred că l-am înjurat 24 de ore, a fost şi vina mea că mi-am lăsat geanta în portbagaj şi cineva m-a văzut. Practic simt şi compasiune despre hoţ, şi-a riscat el libertate aşa să-mi fure geanta fără să ştie ce am în ea, practic e un om de nimic, o să-şi facă vilă pe banii mei, aşa că mi-e milă de el, am trecut în partea cealaltă.”

Printre invitaţii la ”Radar de Media” a fost şi Mircea N. Stoian care s-a lăsat de televiziune şi va juca un rol într-un film american.

”Vin de la muncă, de la munca de jos, am vopsit nişte uşi, e modul meu de mă relaxa la unul din apartamentele mele, am trecut cu câinele, am repetat nişte texte pentru un rol, am semnat un contract cu nişte americani pentru un rol secundar într-un film mărişor. Se filmează o parte în România, o parte în Grecia şi prin alte părţi. Nume celebre, da nu pot da mai multe amănunte (…) Premiu pentru absenţă ar trebui să-mi dea” a spus Mircea N. Stoian, referindu-se la premiile media.

Fostul ”partener” la emisiunea lui Capatos, Mircea N. Stoian, consideră că plecarea lui Mădălin Ionescu de la emisiunea ”Wowbiz” nu a fost întâmplătoare. Mutarea de a-l aduce pe Victor Slav e total neinspirată, crede Stoian.

”Televiziunea nu mai e ofertantă în acest moment, totul e online, live online, internetul e rege.

”Cei de la Kanal D au făcut o mutare proastă, e dreptul lor de a-şi cheltui banii cum vor, Slav e un băiat care arată foarte bine şi atât… s-au gândit că o vor aduce poate pe Bianca Draguşanu. E un tip inteligent şi atât, nu are ce face la TV decât să-şi arate muşchii. Andreea Mantea a preluat conducerea la emisiunea respectivă, dacă Mădălin avea responsabilitatea să ia legătura cu publicul, nu mai e aşa acum, cred că uşor uşor l-a dat la o parte pe Mădălin, el n-a plecat aşa pur şi simplu să-şi crească copilul! Asta putea să o facă şi Cristina Şişcanu” a spus Mircea N. Stoian. El este decis să nu se mai întoarcă ”pe sticlă”. ”Nu m-aş mai întoarce într-o emisiune de tip tabloid, am decis să nu mă mai întorc la TV decât dacă am un proiect care să spună ceva” a completat fostul prezentator.

Timp de cinci luni de zile peste 300.000 de cititori şi-au votat favoriţii în prima etapă de votare. În finală vor intra primele 10 nominalizări care au reuşit să totalizeze cele mai multe voturi de la fiecare categorie în parte. Etapa de votare finală va începe în data de 25 iunie şi se va încheia în luna octombrie atunci când va avea loc şi Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2017. Vedete, oameni din industria media, oameni de marketing, PR, business sunt invitaţi în 21 iunie, la piscina de la Ambasador’s Events (Blueberry Pool) pentru a cunoaşte rezultatele primei etape de votare. Tot în cadrul  Radar de Media Summer Party vor fi prezentate noutăţile din grilele de vară a posturilor de televiziune. Artişti & trupe live vor antrena atmosfera la Summer Party, iar distracţia va dura până dimineaţa alături de 3 Dj-i.

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 se desfăşoară în două etape de votare: etapa preliminară şi etapa finală. Totul va culmina cu evenimentul de decernare a trofeelor GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, în luna octombrie 2017.

Citește și...