Imagini șocante cu Șerban Huidu! Cum a reacționat după ce a fost jignit că e gras și că nu are dinți în gură

Publicat: 23/01/2019 | 13:06

Șerban Huidu a fost o prezență constantă în lumea televiziunii, însă a dispărut de pe micile ecrane de mai multă vreme, afectat vizibil de accidentele prin care a trecut de-a lungul timpului. Mai mult, internauții i-au reproșat de foarte multe ori că nu s-a retras definitiv din viața publică după accidentul tragic din 16 octombrie 2011, în care și-au pierdut viața trei oameni. 

De curând, Șerban Huidu a intrat din nou în atenția publicului. De data aceasta este vorba despre o postare live pe facebook, iar Șerban Huidu apare cu o sticlă de coniac în mână și contrazicându-se cu internauții. Înfățișarea lui Șerban a dat multora de gândit. Pare total schimbat. Șerban s-a îngrășat surprinzător de mult în ultima perioadă, iar această constatare i-a determinat pe internauți să își exteriorizeze, în scris, supriza uriașă.

„Mamăăă, ce sa îngrășat omul asta, ce rău arată”, a comentat cineva. Bineînțeles, Șerban Huidu a corectat imediat respectiva persoană pentru greșeala gramaticală. „S-a”, a replicat Huidu.

O altă persoană a remarcat problemele cu dantura ale realizatorului TV. „Și în 20 de ani nu ți-au dat salariul? Repară și tu dantura aia că se macină tot în față”, a scris cineva.

„Sunt ok. Lucrări prea mici ca înălțime montate de stomatologi de cacao”, a fost replica dată de Huidu. ”Nu ma asteptam sa te vad in ipostaza asta Serbane…pacat.Erati foarte buni la cronica”, a fost mesajul lăsat de un alt internaut.

Șerban Huidu, două încercări ale destinului, trei vieți curmate, sechele permanente

La mai puțin de un an după ce era să moară la schi, în decembrie 2010, realizatorul de la Prima TV a fost autorul grav unui accident auto în care au murit trei oameni.

Pe lângă traumele lăsate de aceste drame, a avut de luptat și cu un val uriaș de antipatie, fiindcă mulți, foarte mulți l-au considerat vinovat pentru viețile curmate în octombrie 2011 în Timișu de Sus, județul Brașov.

”De fapt, din 2010 a început toată povestea, este destul de complicată și foarte subiectivă, adică fiecare om este făcut într-un anume fel. Nu pot să vin și să vând publicului larg rețeta succesului, pentru că fiecare percepe în stil propriu ce i se întâmplă. Ceea ce unui om i se poate părea o chestiune de viață și de moarte altuia i se poate părea o bagatelă. Dacă pentru un patron grăbit 500 de euro nici nu există, pentru un lucrător de zi cu zi 500 de euro e rata la banca. Așa că este foarte greu de vândut o rețetă…”, a declarat Șerban Huidu, la un moment dat, pentru libertatea.ro. 

Imagine de la locul cumplitului accident în care a fost implicat Șerban Huidu

Salutari pe 2019..

Publicată de Cronica Carcotasilor pe Duminică, 20 ianuarie 2019

Citește și...