Imagini șocante într-un LIVE pe Facebook! Un bărbat amenință un copil cu cuțitul în disperarea pentru audiență: ”Zău de nu îl îngrop!”

Publicat: 07/12/2018 | 18:36

Reţelele de socializare au un efect extrem de puternic și ajung să-l facă pe individ să se simtă foarte puternic și dornic de atenție. Și ca să se simtă ”validați social”, unii ajung să facă lucruri șocante! Dovadă o face și cazul unui tânăr din România care a intrat într-un LIVE pe Facebook în timp ce amenința un copil cu un cuțit ”dacă nu face 400” de vizionări. 

Tânărul care apare în înregistrarea live de pe Facebook apare într-o cameră, alături de alte persoane, inclusiv alături de un copil, în timp ce roagă cu cerul și pământul să ”facă 400” de vizionări , altfel se omoară. Spune asta în timp ce scoate un cuțit și-l flutură disperat.

Zău că mă omor singur dacă nu intră 400. 20 mai trebuie ca să fie 400. Uite..337 .. 371 … Mai am puțin până la 400.

Și nu se oprește aici cu amenințările. Se îndreaptă cu același cuțit spre un copil care se joacă dezbrăcat prin cameră. ”Zău de nu îl îngrop. Acum îl omor. Mi-e milă de el dar n-am ce să fac”.

Prietenii lui de pe Facebook au reacționat imediat când l-au văzut: ”Frate, nu mai glumi așa cu copilul ăla”, i-a scris cineva în timpul LIVE-ului. Imaginile însă au ajuns pe internet și lumea revoltată a cerut sesizarea Poliției în acest caz.

 

Citește și...