Imagini terifiante, a fost plin de amante! Cum a petrecut Borcea o noapte cu sotia si amantele

Publicat: 21/02/2016 | 16:00
Imagini terifiante, a fost plin de amante! Cum a petrecut Borcea o noapte cu sotia si amantele

Daca v-am fi spus ca Borcea a petrecut o noapte cu sotia si amantele la un loc, ati fi zis ca asa ceva este imposibil. Dar, avem imaginile! Mihaela a fost pusa in cea mai ingrata situatie.

Cristi Borcea

Telenovela anului ajunge in aceasta seara in punctul culminant. Episodul cu cele mai multe intrigi, in emisiunea CANCAN.RO

gigi becali

Aceasta este cea mai noua metoda de inselaciune: cazurile sociale, tepe nationale! In emisiuni te fac sa le plangi de mila, insa in realitatea sunt escroci cu acte. Gigi Becali o sa turbeze cand va afla adevarul despre cei carora le-a plans de mila si le-a cumparat case. Devoalam tot adevarul din spatele cazurilor sociale si a scenariilor revoltatoare, diseara, la Romania tv, in emisiunea prezentata de Marius Nita si Cristina Herea.

Marius Nita si Cristina Herea
Marius Nita si Cristina Herea

Dana Savuica

Divortata, Savuica incepe s-o faca lata! Fostul iepuras a petrecut Valentine`s day in orasul indragostitilor. Desi fostul ei sot sustine ca inca nu stie motivele pentru care Savuica a vrut sa divorteze, s-ar putea sa afle in aceasta seara. Cu cine a fost in escapada la Paris si daca traieste un nou vis… cu saruturi frantuzesti, va dezvaluim in emisiunea CANCAN.RO de la Romania tv.