Imagini unice. Episcopul din Slatina, primit cu… covor de petale de trandafiri la Slătioara. Sătenii au adunat florile din curți și le-au împrăștiat pe stradă

Publicat: 03/06/2019 | 16:16

Episcopul Slatinei şi Romanaţilor, Sebastian Paşcanu, a avut parte de o primire spectaculoasă într-o localitate din judeţul Olt. Localnicii au făcut un covor din petale de trandafir, atunci când înalta față bisericească a fost invitată la o slujbă şi pentru sfinţirea unui parc. (NU RATA: PAPA FRANCISC, AȘTEPTAT ÎN PLOAIE DE PESTE 40.000 DE PELERINI)

Prea Sfinţitul a avut parte de o surpriză neaşteptată atunci când a mers în localitatea Slătioara, din judeţul Olt. Tot drumul de la maşină până la  Biserica „Sfânta Treime” din Slătioara era presărat cu petale de trandafir. Oamenii au adunat din propriile curţi trandafirii şi petalele le-au presărat pe stradă.

Episcopul Slatinei a pășit pe covor de petale de trandafir la Slătioara

Imaginile inedite cu episcopul Slatinei au fost postate pe Facebook, de diverse persoane. (VEZI ȘI: EXCLUSIV. AM INTRAT ÎN POSESIA IMAGINILOR +18. AVEM FILMUL XXX CU CARE L-AU ŞANTAJAT PE EPISCOPUL HUŞILOR)

Citește și...