Imaginile astea au fost asteptate de jumatate de glob! Asa arata copilul vampirilor din Twilight!

Publicat: 19/11/2012 | 12:04
Imaginile astea au fost asteptate de jumatate de glob! Asa arata copilul vampirilor din Twilight!

Actriţa care joacă rolul fetiţei vampirilor este Mackenzie Foy. Ea s-a născut pe 10 noiembrie, 2000, şi şi-a început cariera în showbiz la numai 4 ani. Mackenzie a fost distribuită în rolul vieţii sale la numai 11 ani.

Renesmee

Renesmee „Nessie” Carlie Cullen este fiica jumătate vampir, jumătate om a Bellei şi a lui Edward. Ea se naşte pe data de 10 septembrie, cu trei zile înainte de aniversarea de 19 ani a mamei ei.

Numele ei este o combinaţie a numelor Renée şi Esme (mama Bellei, respectiv mama adoptivă a lui Edward). Al doilea nume al ei, Carlie, este o combinaţie a numelor Carlisle şi Charlie (tatăl adoptiv al lui Edward, respectiv tatăl Bellei).

Renesmee

Este o fetiţă foarte frumoasă! Ea moşteneşte trăsăturile feţei şi culoarea părului de la tatăl ei, părul buclat de la bunicul ei, Charlie, şi ochii căprui pe care îi avea mama ei când era om. Inima ei bate, chiar dacă mai rapid decât a unui om, şi pielea îi străluceşte la lumină, însă nici pe departe cu intensitatea cu care străluceşte pielea tatălui ei, a mamei ei sau a oricărui alt vampir. Pielea îi e caldă, moale, însă la fel de rezistentă ca a unui vampir.

Renesmee

Renesmee se poate hrăni şi cu sânge şi cu mâncare, deşi preferă sângele, şi, spre deosebire de vampiri, nu produce venin. Abilitatea ei specială este de a-şi arăta gândurile cuiva prin simplă atingere şi de a penetra scuturi mentale.

Renesmee este un copil precoce. La şapte zile după naştere, ea pronunţă primele cuvinte, şi, până la sfârşitul romanului Zori de zi, este capabilă să meargă, să citească şi să vâneze, ilustrând conceptul de copil ideal exact aşa cum Bella şi Edward ilustrează conceptul cuplului perfect. La finalul seriei se specifică faptul că Renesmee va atinge maturitatea după aproximativ şapte ani, atunci când vârsta ei fizică va fi de aproximativ şaptesprezece ani, după care procesul ei de îmbătrânire se va opri.

Anul acesta, lupta va fi mai cumplita ca niciodata. Fiica Bellei si a lui Edward este in pericol de moarte. Volturi, autoritatea suprema a vampirilor, sunt anuntati ca Renesmee e un „copil nemuritor”. Iar legea lor ii condamna imediat la moarte pe acesti copii, fiind considerati ca sunt incontrolabili.

Prinsi intr-o lupta cumplita pentru supravietuire, Edward si Bella incearca sa se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii.

Filmul The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 a fost lansat în cinematografe pe 16 noiembrie şi a spart box-office-urile americane.

Viorela Precupaş

Citește și...