Îmbrățișați pe covorul roșu. Gina Pistol și Smiley, prima apariție publică împreună

Publicat: 24/05/2019 | 12:28

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar o țin departe de public. Deși se iubesc de mai bine de 2 ani, cei doi nu au apărut niciodată împreună, oficial, iar în declarații sunt la fel de reținuți. Însă, acum nu se mai ascund, un eveniment i-a adus împreună pe cei doi îndrăgostiți.

Smiley, alături de artiştii pe care îi ghidează, au sărbătorit 11 ani de la înfiinţarea casei sale de discuri. De la eveniment nu au lipsit nici prietenii apropiaţi, care au cântat şi au dansat fără oprire.

Însă surpriza serii a fost Gina Pistol. Nu putea să lipsească de la evenimentul iubitului ei cu care s-a afișat și în fața camerelor pentru prima dată. Cei doi au radiat de fericire, iar Smiley nu a scăpat-o din ochi toată seara. S-au fotografiat îmbrățișați, semn că zvonurile cum că ar avea probleme în relație sunt de domeniul trecutului.

Au o relație discretă

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din martie 2017, însă au fost extrem de discreți cu aparițiile în public. Ba mai mult, niciunul nu a recunoscut că trăiesc împreună o poveste de dragoste. Totuși, recent, artistul a confirmat faptul că are o legătură cu o femeie, pe care o consideră cea ideală.

“Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a răspuns Smiley, întrebat despre femeia ideală. Cu siguranță, Gina Pistol va aprecia cuvintele iubitului său.

Citește și...