Împușcături lângă Casa Albă! Donald Trump a părăsit brusc conferința de presă

Autor:
Publicat: 11/08/2020 | 09:18
Împușcături lângă Casa Albă! Donald Trump a părăsit brusc conferința de presă

Clipe de panică la Casa Albă în urma unui incident armat. Donald Trump a părăsit brusc o conferință de presă după ce s-au auzit împușcături în preajma reședinței președintelui american. Serviciile Secrete au acționat imediat, iar în urma incidentului un om a ajuns la spital.

La începutul conferinței de presă au fost auzite câteva împușcături în apropierea Casei Albe așa că Donald Trump a fost escortat brusc de către Serviciile Secrete la scurt timp după ce își făcuse apariția în fața reporterilor. (CITEȘTE ȘI: STARE DE ALERTĂ LA CASA ALBĂ! A FOST DEPISTAT POZITIV CU SARS-COV-2 CONSILIERUL PE PROBLEME DE SECURITATE NAȚIONALĂ AL LUI DONALD TRUMP)

După ce lucrurile s-au rezolvat, iar Serviciile Secrete s-au ocupat de problemă, Donald Trump a revenit în cadrul conferinței și a comentat sumar evenimentul.

 „A fost un schimb de focuri în faţa Casei Albe… Mă simt siguranță cu Serviciile Secrete. Sunt oameni fantastici, dintre cei mai buni, foarte bine antrenați. Au vrut să ies puțin pentru a se asigura că totul este în regulă afară”, a spus Donald Trump.

Un om a fost împușcat și a ajuns la spital

Incidentul de la Casa Albă nu a fost unul extrem de periculos, ci mai degrabă o alarmă falsă. Deși detaliile din jurul evenimentului nu sunt cunoscute în întregime se pare că totul a pornit de la un individ cu un comportament straniu. (VEZI ȘI: TWITTER A SEMNALAT CĂ DONALD TRUMP PROPAGĂ INFORMAȚII FALSE! PREȘEDINTELE AMERICAN AMENINȚĂ CĂ VA ÎNCHIDE REȚELELE SOCIALE)

Bărbatul împușcat de către serviciile secrete nu deține asupra lui nicio armă. Bărbatul de 51 de ani a abordat un ofițer al Serviciilor Secrete, care a reacționat prin deschidere focului de armă. În acest caz este o anchetă în curs de desfășurarea referitoare la modul în care a acționat ofițerul

„Suspectul a abordat un ofițer și i-a spus că este înarmat. Apoi, suspectul s-a întors și a început să alerge furios către ofițer, scoțând cu mișcări lente un obiect din haină. Apoi s-a aplecat în postura de tragere ca și cum ar fi fost pe punctul de a deschide focul. Ofițerul serviciilor secrete l-a împușcat pe suspect”. ”, se arată în declarația serviciilor secrete, citată de CNN.