În ce a investit Oase banii câștigați la Asia Express și cum încearcă să nu rămână falit: „Nu am stat prea mult pe gânduri”

Publicat: 26/05/2020 | 13:07
În ce a investit Oase banii câștigați la Asia Express și cum încearcă să nu rămână falit: „Nu am stat prea mult pe gânduri”

Sezonul 2 al emisiunii Asia Express a fost câștigat de CRBL și Oase, cei doi fiind primii care au ajuns la Gina Pistol, la ultima probă. Premiul de 30.o00 de euro s-a împărțit la 2, deci fiecare dintre cei doi concurenți a avut parte de 15.000 de euro, iar Oase a știut exact ce trebuie să facă cu partea lui de premiu.

Imediat după terminarea Asia Express, Oase a investit suma de 15.000 de euro, partea lui de premiu, într-un bar cochet din centrul Capitalei, în care a pus mult suflet, dar și multă speranță.

CITEȘTE ȘI – FOSTA CONCURENTĂ DE LA ASIA EXPRESS, ALINA CEUȘAN, APARIȚIE SEXY CU BURTICA DE GRAVIDĂ LA VEDERE. FOTO

Acum, pandemia l-a obligat pe Oase să servească oamenii doar în regim de take-away și gurile rele vorbesc despre faptul că afacerea nu-i merge prea bine. Zilele trecute, Oase a fost surprins în fața barului său în timp ce se juca cu o kendama, așteptând câteva comenzi.

Barul pe care îl deține Oase se numește Kuma, iar acesta a explicat, în urmă cu ceva timp, de unde anume i-a venit această idee de nume bizar.

“Am fost întrebat de la ce vine Kuma. Oamenii s-au gândit că e ceva elaborat, are o semnificaţie ascunsă, dar vă mărturisesc că eu nu am stat prea mult pe gânduri atunci când am ales numele barului, aşa că l-am numit după pisica mea. Bine, acum e mai greu ca prietenii să îşi dea seama dacă vorbesc despre bar sau despre pisică”, a povestit Oase anul trecut pentru Click!

Oase a renunțat la prietenia cu CRBL

Sezonul 3 al emisiunii Asia Express a venit cu o propunere-bombă pentru Oase, aceea de a fi coprezentator. Propunerea a fost imediat acceptată de Oase, care, în acest mod, a renunțat la prietenia cu CRBL. Artistul a lansat o melodie al cărei videoclip este extrem de controversat și explică întocmai ceea ce s-a întâmplat între cei doi buni prieteni.

NU RATA – CARMEN GREBENIȘAN, SURPRINSĂ TOPLESS PE MARGINEA UNEI PISCINE! IMAGINEA CU FOSTA CONCURENTĂ DE LA ASIA EXPRESS I-A ÎNNEBUNIT PE BĂRBAȚI

Mai mult, CRBL a mărturisit, acum ceva timp, că Oase nu trebuia să accepte de unul singur propunerea venită din partea Antenei 1.

“Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani, începând să vorbească cu Asia Express despre contract, despre a pleca singur acolo şi au început discuţiile. Oase venea şi îmi spunea: Băi, mie mi-au dat mai mult, mi-au dat şi mai mult, el minţind, bineînţeles, că ştiu şi eu care sunt cifrele, dar el aşa credea, că dacă îmi dă sume mari, eu zic: da, băi, du-te!I-am spus: nu poţi să te duci la Asia Express fără mine, pentru că strici această echipă. Oamenii ne-au iubit şi ne iubesc ca echipă. De ce să te duci tu fără mine şi să strici prietenia?”, a povestit CRBL într-un video, acum ceva timp.

Citește și...