In plin scandal cu Armata, Helmuth Duckadam socheaza: “Eu nu sunt la Steaua, sunt prieten cu Gigi Becali! Atat!”

Publicat: 26/02/2015 | 00:03

Helmuth Duckadam nu vrea sa auda de FCSB. La meciul cu Rapid s-a imbrcat cu haine care aveau insemnele legendare ale clubului si a spus ca nu se teme de o eventuala reactia a generalilor MApN!

La meciul cu Rapid, Helmuth Duckadam a preferat sa incalce embargo-ul impus de Clubului Sportiv al Armatei, asta dupa ce CSA a castigat procesul cu sectia de fotbal, iar stelistilor le-a fost interzis dreptul de a mai folosi stema clubului. Chiar si asa, gloria ros-albastrilor a imbracat o geaca pe care era inscriprionata legendara emblema a clubului.

„Eroul de la Sevilla” a fost ajutat de Gigi Becali


“Nu am functie la Steaua”

Contactat de CANCAN.ro, eroul de la Sevilla si-a explicat gestul: “Generalii au spus ca sunt alaturi de gloriile clubului. Si eu fac parte din aceasta categorie. Mi-am cumparat o geaca si am imbracat-o. Ce era sa fac? O sa vina cineva si o sa ma dezbrace de ea?”.

Cat priveste o eventuala sanctiune din partea CSA asupra clubului, Duckadam a fost transant. “Ce treaba am eu! Nu sunt oficial al clubului, nu am nici macar functie onorifica. Presa m-a trecut presedinte de onoare, de imagine, dar eu nu am functie. Eu nu sunt la Steaua! Sunt prietenul lui Gigi Becali, atat!”, a spus omul care adus Cupa Campionilor in Ghencea.

Duckadam a pus umarul la faurirea brandului Steaua
Duckadam a pus umarul la faurirea brandului Steaua

„Gigi ma ajuta, imi plateste medicamentele”

Cat priveste relatia sa cu patronul SC FC Steaua Bucuresti SA, acesta a fost extrem de sincer: “Domnilor, omul asta m-a ajutat. Mi-a platit operatia, ma ajuta cu cheltuielile legate de medicamentatie”.

helmuth duckadam

 

CITESTE SI:

Helmuth Duckadam e grav bolnav de inima, dar sudeaza tigarile!

Ce i-au gasit doctorii lui Helmuth Duckadam la inima! A primit ultimatum: “Ma straduiesc, dar nu pot”

Acelasi raspuns l-a dat si la comisii

Helmuth Duckadam a avut acelasi discurs si in momentul in care, in urma unor declaratii ale sale, a fost chemat la Comisia de Disciplina. La fel ca in acest caz, fostul portar de legenda al Stelei a spus ca nu detine vreo functie in club.
 

Citește și...