În plină pandemie, sexy-bloggerița de la Asia Express a ”spart” un sfert de milion de euro!

Publicat: 12/08/2020 | 15:56

La doar câteva luni după ce și-a oficializat relația cu Alex, farmacistul cu care s-a cuplat imediat după ce s-a întors de la ”Asia Express”, sexy-bloggerița Carmen Grebenișan pare să fie pe cai mari. În plină pandemie,  a ”spart” un sfert de milion  de euro pe o super-locuință în Capitală. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.   

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat amănunte legate de investiția fabuloasă pe care a făcut-o, recent, sexy-bloggerița de la ”Asia Express”. (NU RATA: CARMEN GREBENIȘAN, SURPRINSĂ TOPLESS PE MARGINEA UNEI PISCINE)

Nu toată lumea o duce rău în această perioadă. În plină pandemie, sexy-bloggerița de la ”Asia Express”, Carmen Grebenișan, a făcut o achiziție „calificată”. Din câte se pare, după ce s-a cuplat cu tânărul farmacist Alex, vedeta a decis să se mute în București.

Carmen și Alex trăiesc o poveste de dragoste
Carmen și Alex trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, recent, Carmen Grebenișan și-ar fi achiziționat un penthouse într-o zonă extrem de bună din Capitală. Cum obrazul subțire cu cheltuială se ține, pentru casa mult-visată, sexy-bloggerița ar fi scos din conturi nici mai mult nici mai puțin de 250.000 de euro. Cine a spus că viața în Capitală e ieftină s-a înșelat amarnic! (VEZI ȘI: CARMEN GREBENIȘAN, ÎN RĂZBOI CU FANII! OAMENII JUDECĂ ÎNFĂȚIȘAREA IUBITULUI EI ȘI SPUN CĂ NU SE POTRIVESC DELOC. CÂT DE ACID LE-A RĂSPUNS INFLUENCERIȚA)

Carmen Grebenișan și-ar fi luat un penthouse de 250.000 de euro în Capitală

Are propria afacere cu Alina Ceușan, dar continuă să facă și blogging

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au devenit cunoscute “la pachet”, fiind bloggerițele din Cluj care ne spun ce se mai poartă în materie de piese vestimentare, dar ne dezvăluie și diferite trucuri de make-up. Au inclusiv propriul business. Și-au lansat un brand de costume de baie. (VEZI ȘI: SEXY-BLOGGERIȚA DE LA ASIA EXPRESS ȘI-A ASUMAT DEFINITIV NOUA RELAȚIE DUPĂ DEZVĂLUIRILE CANCAN.RO)

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan
Carmen Grebenișan și Alina Ceușan

E mai dificil decât mă așteptam. Ne-am împiedicat de foarte multe chestii care ne-au tras înapoi. Am zis că avem la îndemână toată unealta asta de social media, ne va fi mult mai ușor să ne propagăm, dar ne-am lovit de alte chestii pe care le învățăm din mers. Vrem să creăm ceva mult mai mare și brandul este unul de nișă. Nu producem în «masă» și vrem să mergem foarte mult pe partea de internațional, pentru că prinde mult mai tare”, povestea sexy-bloggerița în urmă cu ceva timp, completând că ea este cea care se ocupă de partea administrativă a firmei, având și cunoștințe în domeniul economic.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.