În străinătate e mare divă, dar pe străzile din București nu o recunoaște nimeni! Cum iese Inna din casă, pentru a trece neobservată

Publicat: 15/02/2020 | 17:04
În străinătate e mare divă, dar pe străzile din București nu o recunoaște nimeni! Cum iese Inna din casă, pentru a trece neobservată

Inna, una dintre cele mai bune voci de la noi a cunoscut succesul deplin peste hotare. Străinii sunt înnebuniți după vedetă, dar și după modul în care arată, astfel că o consideră o mare divă. Cu toate acestea, atunci când vine în România, Inna schimbă lucrurile și reușește cumva să treacă neobservată pe străzile din Capitală. 

Talentată, dar și simplă și modestă! După ce a cunoscut succesul deplin pe plan internațional, Inna a devenit, în imaginea fanilor săi de peste hotare, o adevărată divă. Arată mereu impecabil și știe să se pună în evidență atât prin ținute elegante, dar și cu ajutorul ținutelor sport și extrem de comode. Cu toate acestea, atunci când vine acasă, în România, lucrurile se schimbă radical.

Inna reușește să treacă neobservată pe străzile din București! Nu, nu este o glumă. Artista se îmbracă extrem de banal, nu se machiază și chiar dacă nu poartă tot timpul ochelari de soare, oamenii tot nu o recunosc. Potrivit libertatea.ro, Inna a fost surprinsă zilele trecute, în Capitală, într-o ipostază care ar putea să demonteze cuvântul divă. Îmbrăcată lejer, într-o pereche de pantaloni bej, extrem de largi, un trench de aceeași culoare, o pereche de adidași, nemachiată și cu părul aranjat foarte puțin, Inna  reușit să nu atragă deloc atenția asupra ei.

Vedeta s-a plimbat pe străzi liniștită, a zâmbit și a vorbit la telefon, iar oamenii nu au recunoscut-o deloc. În străinătate, Inna este văzută ca un adevărat superstar de fanii ei, mai ales de cei din Mexic și Spania, care de-abia așteaptă ca artista să facă un anunț legat de un concert. Cu toate acestea, în România, Inna nu are același succes, chiar dacă piesele ei se mai aud la radio, din când în când.

Citește și...