Înainte să moară, un regretat cântăreț român îl suspecta pe fostul preot Pomohaci că l-a otrăvit!

Publicat: 12/05/2019 | 23:12

Înainte să se stingă din viață, din cauza unei boli crunte care l-a măcinat ani de zile, Aurelian Preda a trecut prin momente cumplite. Artistul ar fi fost otrăvit. (Cel mai bine platit job din București) Cântărețul l-a suspectat pe fostul preot Cristian Pomohaci că i-ar fi pus otravă în cafea, după ce a realizat cu acesta un interviu tensionat. Ba, mai mult, Aurelian Preda ar fi primit adesea mesaje prin care era întrebat dacă nu mai moare odată. Toate detaliile au fost prezentate la CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Cu doi ani înainte ca boala cumplită să-l răpună, Aurelian Preda a bătut la poarta cântărețului Cristian Pomohaci din Rebrișoara. Ospitalier, Pomohaci l-a dus și prin vecini pe artistul venit să-i afle poveștile de viață. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) După ce a terminat filmările, Aurelian Preda s-a simțit atât de rău încât a chemat salvarea. Acesta l-a suspectat pe Pomohaci că i-ar fi pus otravă în cafea. Mai mult, Aurelian Preda primea și mesaje prin care i se dorea moartea. (CITEȘTE ȘI: DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN DOSARUL LUI POMOHACI)

”Sunt oameni care îmi dau mesaje și îmi spun: nu mai mori odată? Oameni dragi, oameni care s-au bucurat de suferința mea. Dar există un Dumnezeu care le judecă pe toate. Eu nu sunt supărat pe acele persoane, eu știu despre cine este vorba și le doresc tot binele din lume”, spunea Preda.

Mărturiile apropiaților lui Aurelian Preda

Că Pomohaci i-ar fi pus otravă în cafea știu mulți dintre apropiații cântărețului. Producătoarea artistului, confidentul lui, dar și alți artiști cărora le-a mărturisit pățania. ”Într-adevăr, cafeaua pe care a băut-o la un interpret anume, nu vreau să-i dau numele, ar fi conținut ceva substanțe otrăvitoare, să zic așa. Acum, nu știu cât a fost de adevărat, lui i-a fost foarte rău în acea seară, a vomat foarte mult tot drumul. Într-adevăr, așa s-a spus, că acea cafea ar fi conținut o substanță otrăvitoare”, a spus Cora, producătoarea fostului artist. (VEZI AICI: POMOHACI A FĂCUT MARELE ANUNȚ! ”MULȚUMIM BUNULUI DUMNEZEU”)

”Mergeam la o filmare, fiind agasat de acest domn solist de muzică populară, a mers mai mult forțat și mi-a spus că nu și-a dorit să facă această emisiune și acolo. Într-adevăr, a spus că s-a simțit foarte rău după ce a băut o răcoritoare sau o cafea, nu rețin exact. I-a fost foarte rău, a apelat la ambulanță, i-a fost foarte rău plecând de acolo. A avut o perioadă foarte grea”, a dezvăluit și George Craioveanu, confidentul artistului.

Întrebări incomode în interviul lui Preda

La interviul cu Cristian Pomohaci, în care Aurelian Preda acuza că i s-ar fi pus otravă în cafea, au existat mai multe momente tensionate. După ce preotul Pomohaci s-a mândrit în timpul interviului că are trei copii și că urmează să devină bunic, Aurelian a pus punctul pe „i”, întrebându-l pe acesta lucruri care l-au deranjat vizibil. (CITEȘTE ȘI: CUM ARĂTA CRISTIAN POMOHACI LA 19 ANI. CONTROVERSATUL PREOT A FOST FILMAT LA O NUNTĂ, UNDE A ȚINUT O PREDICĂ)

Și asta nu a fost tot. Aurelian Preda l-a întrebat și despre blestemul pe care i l-ar fi aruncat interpretei Ileana Matus, în momentul în care i-a propus să se mărite cu el. După interviul tensionat și stările grave de rău, Aurelian Preda nu a mai colaborat niciodată cu Pomohaci.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...