Încă două eleve, date dispărute de Poliția Română! Ce se întâmplă cu Ionela-Gina Străchinariu și Claudia Frederic

Publicat: 30/07/2019 | 11:26
Încă două eleve, date dispărute de Poliția Română! Ce se întâmplă cu Ionela-Gina Străchinariu și Claudia Frederic

Încă două adolescente sunt date dispărute și căutate de Poliția română. Este vorba Ionela-Gina Străchinariu, din Botoșani și Claudia Frederic, din Tulcea. Potrivit Poliţiei Române, Ionela-Gina Străchinariu, în vârstă de 14 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, a plecat de acasă, din comuna Pomârla, în 23 iulie, iar de atunci nu a mai revenit şi nici nu a luat legătura cu familia sau cu alţi cunoscuţi.

Tatăl copilei a sesizat dispariţia fetei duminică, scrie stirileprotv.ro. Adolescenta are înălţimea 1,50 metri, 50 de kilograme, păr şaten, ochi negri şi era îmbrăcată cu o bluză de trening, blue-jeans şi încălţăminte tip tenis de culoare albă.

De asemenea, Poliţia Judeţeană Tulcea anunţă că, luni, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Tulcea au fost sesizaţi despre dispariţia unei fete, Claudia Frederic, de 16 de ani, din Tulcea. Ea ar fi plecat, în 23 iulie, de acasă, din Tulcea, şi nu s-a mai întors până în prezent.

Fata are 1,76 metri înălţime, ten deschis, păr şaten, lung până la umeri, ochi albaştri. La momentul dispariţiei, aceasta purta un tricou alb, pantaloni colanţi negri, sandale albe.

Persoane care le-au văzut pe adolescente sau au date despre ele sunt rugate să anunţe de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Citește și...