Inca o lovitura pentru Gratiela Condea! Avocatul Ioanei a dat-o in judecata, pentru banii din donatii!

Publicat: 21/01/2016 | 18:01
Inca o lovitura pentru Gratiela Condea! Avocatul Ioanei a dat-o in judecata, pentru banii din donatii!

Mama Ioanei Condea, tanara internata intr-un spital din Germania dupa ce a fost crunt batuta de un proxenet primeste o noua lovitura. Avocatul Ioanei a dat-o in judecata, acuzand-o ca a furat banii din donatii!

 

Ioana Condea se afla de 17 luni internata intr-un spital din Bonn. A iesit din coma dar este departe de a se recupera. Costurile medicale sunt suportate de mai multe fundatii din Germania, si este reprezenta de un avocat german, care i-a trimis mamei sale, Gratiela Condea, o notificare prin care o anunta ca a dat-o in judecata, solicitandu-i suma de 27.000 de euro. Mamei Ioanei nu I-a venit sa creda, pentru ca sustine ca tocmai avocatul I-a spus sa investeasca in casa banii primiti din donatiile din Romania, “pentru a-i crea conditii” Ioanei si fiului ei.

Gratiela Condea
Gratiela Condea

“Avocatul mi-a spus cand m-am dus in Germania sa-i creez Ioanei si copilului conditii acasa, asa ca am renovat acolo. Mi-a zis ca Ioana nu are nevoie de bani acolo, are asigurare. Mi-au cerut documente si chitante, si pot sa le dau” sustine Gratiela Condea.

Starea Ioanei Condea nu este nici pe departe buna
Starea Ioanei Condea nu este nici pe departe buna

Starea Ioanei s-a mai imbunatatit, dar nu este nici pe departe insanatosita. Este hranita printr-un tub si nu se poate misca.

Gratiela Condea si-a vizitat fiica acum cateva luni
Gratiela Condea si-a vizitat fiica acum cateva luni

 

“Nu e in coma, nu vorbeste, nu mananca , nu misca decat partea dreapta. Pe 18 noiembrie am fost la ea. E hranita artificial cu furtunul. E constienta de tot, dar nu vorbeste. Doar da din cap, Da si Nu. Ii povesteam de David, de taica-su, de toti cei de acasa. E internata la un fel de azil, nu face terapie si ii trebuie foarte multa. La spital facea cate patru ore si chiar a dat sa se ridice. Nu-mi spune nimeni nimic, e un singur doctor pe saptamana, restul sunt numai asistenti… Eu nu stiu sa vorbesc, nu stiu germana si ei nu stiu ce sa-mi spuna.” a mai spus Gratiela Condea “La Maruta”.

(Gabril Niculescu)

Citește și...