Încă o nouă poveste de dragoste la Exatlon? Imaginile în care Beatrice Olaru este sărutată de un fotbalist mexican

Publicat: 09/11/2018 | 18:08

După povestea de dragoste dintre Iulian Pîtea și mexicanca Ana, o nouă situație similară apare, de această dată între Beatrice Olaru și fotbalistul Mexican Patricio Araujo. Din imagini reiese faptul că românca îl provoacă pe mexican să vină să-i dea un sărut pe obraz, iar acesta se conformează imediat, spre amuzamentul colegilor săi.

Gestul româncei nu poate însă fi interpretat mai mult decât o glumă, în condiţiile în care Betty a făcut public faptul că anul viitor urmează să se căsătorească cu iubitul ei.

Beatrice Olaru, Războinica de la Exatlon, a fost crescută doar de mamă

Beatrice Olaru, Războinica de la Exatlon, a fost crescută doar de mama sa. Ea mai are un frate. Amândoi au beneficiat de toată atenția și iubirea mamei. Beatrice Olaru a intrat în competiția Exatlon cu gândul să arate ca “puterea unei femei este nemărginită”, iar in ultimele episoade de pe Kanal D a demonstrat asta în repetate rânduri.

Beatrice a rememorat momentul când a intrat pentru prima oară într-o sală de sport: ”“La cinci ani am intrat pentru prima dată, de mână, cu mama într-o sală de sport și pentru asta ii voi mulțumi toată viața”. Tânăra a făcut handbal de performanță timp de 12 ani în orașul său natal, Botoșani. ”Am avut o copilărie și o adolescență foarte bine organizate. Nu aveam niciodată timp de pierdut pentru că, pe lângă școală, erau antrenamentele, deplasările și cantonamentele. Dar sportul de performanță m-a călit și m-a responsaabilizat. M-a făcut să fiu răspunzătoare pentru acțiunile mele. Am realizat că o greșeală nu mă poate costa doar pe mine, poate costa întreaga echipă”. 

Și-a dorit să lucreze în televiziune, însă pașii au dus-o tot către sport

Războinica de la Exatlon și-a dorit foarte mult să lucreze în televiziune, motiv pentru care a și plecat de la Botoșani. A mers la Iași, unde s-a înscris la Facultatea de Jurnalism. A absolvit-o, însă pașii au purtat-o tot către sport. După terminarea facultății și după ce a obținut mai multe diplome și acreditări în sport, Beatrice Olaru a devenit group fitness trainer la cel mai mare lanț sportiv din România.

Citește și...