Încă un „câine” a părăsit „haita”: „Îi transmitem mult succes în carieră!”

Autor: Cristian P
Publicat: 27/01/2020 | 12:17

Dinamo București s-a mai despărțit de un jucător. „Câinii” au anunțat printr-un comunicat oficial că s-au despărțit de fundașul dreapta brazilian, Gabriel Moura, acesta urmând a juca pentru cei de la Gaz Metan Mediaș, formație aflată în luptă directă cu bucureștenii pentru un loc de play-off.


Biletul Zilei »Trei selecții din trei sporturi diferite pentru un strat lansat de săptămână!


„Dinamo București și Gaz Metan au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al fundașului brazilian Gabriel Rodrigues de Moura la clubul din Mediaș. La Dinamo din vara anului trecut, Moura a jucat 14 meciuri în acest sezon competițional pentru echipa antrenată de Dusan Uhrin, 12 în Liga 1 și două în Cupa României. Clubul din Ștefan cel Mare îi transmite lui Gabriel Moura, prin intermediul site-ului oficial, mult succes în carieră!”, se arată în comunicatul oficial remis de trupa din Șoseaua Ștefan cel Mare.

La Dinamo din vara anului trecut, Moura a jucat 14 meciuri în acest sezon competițional pentru echipa antrenată de Dusan Uhrin, 12 în Liga 1 și două în Cupa României. În acest sezon Moura și-a trecut în cont o pasă de gol în meciul de campionat cu Chindia Târgoviște, scor 4-1 pe teren propriu.

În afară de Dinamo, în vârstă de 32 de ani, Moura a evoluat pentru Guarany (Brazilia), Mirandela, Penafiel și Gil Vicente (Portugalia), Anorthosis Famagusta (Cipru) și  Sepsi Sf. Gheorghe.

După 22 de runde, Gaz Metan Mediaș se află pe locul 5 în Liga 1 cu 36 de puncte în ttimp ce Dinamo se află pe locul 9 cu 28 de puncte. La reluarea sezonului regular, Mediaș va juca în deplasare cu Universitatea Craiova în timp ce Dinamo va evolua pe teren propriu cu Astra Giurgiu.

Citește și...