Inca un tanar din Colectiv‬ a decedat. Afla cine este si care au fost ultimele lui cuvinte. Numarul mortilor a ajuns la 51

Publicat: 11/11/2015 | 21:28
Inca un tanar din Colectiv‬ a decedat. Afla cine este si care au fost ultimele lui cuvinte. Numarul mortilor a ajuns la 51

Bilantul tragediei din clubul Colectiv continua sa creasca, numarul mortilor ajungand la 51. Alex Pascu, basistul Goodbye to Gravity, este al patrulea din cei cinci membri ai trupei care isi pierde viata dupa incendiul de la Colectiv.

Alex Pascu a fost transferat miecuri la o clinica din Franta, cu o aeronava SMURD care a decolat din Bucuresti. Familia sa dorea inca de acum cateva zile ca Alex sa fie transferat la o clinica din strainatate, dar doctorii s-au opus.

alex pascu

Intre timp, potrivit rtv.net, zborul in strainătate a fost aprobat doar dupa ce starea i s-a mai imbunatatit. In cursul diminetii, Alex Pascu a avut si un coşmar. „A deschis ochii si a inceput sa strige « Foc! Foc! Fugiti, oameni!»„, a marturisit pentru GSP.ro o persoană apropiata Anei Pascu.
Alex Pascu avea 33 de ani si era fiul Anei Pascu, vicepresedinte al Federatiei Internationale de Scrima si presedinte de onoare al Federatiei Romane de Scrima.
 Un alt tanar a murit, miercuri dimineata, pe un pat dintr-un spital din Marea Britanie. Baiatul avea arsuri de gradul II si III. Vladut trebuia sa-si serbeze miercuri ziua de nastere si implinea 19 ani.

slujba colectiv

De asemenea, marti seara, Elena Nitu, o tanara de 18 ani, a murit intr-un spital din Liverpool, unde fusese transferata duminica seara.(B.V.)

Citește și...