Încăierare cu focuri de armă între șoferi, în Capitală

Publicat: 14/03/2018 | 19:17
Încăierare cu focuri de armă între șoferi, în Capitală

O șicanare în trafic s-a lăsat cu focuri de armă pe o stradă din București. Doi șoferi s-au certat în trafic, iar unul din ei a scos pistolul și a tras în direcția celeilalte mașini. Celălalt protagonist a chemat Poliția iar agresorul a fost prins. Agresorul a folosit o armă airsoft.

Incidentul a pornit de la o șicanare între doi soferi, în sectorul 2 din Capitală, în jurul orei 16:00, arată DIGI 24. După această șicanare, unul dintre șoferi a scos un pistol de airsoft și a tras mai multe focuri înspre cealaltă mașină. Șoferul acesteia a sunat la 112. Bărbatul care a tras cu pistolul a fost prins la scurt timp. Mai multe persoane sunt audiate în această seară la Secţia 7 Poliţie din Capitală.

O cantareata aproape si-a distrus viata dupa ce a tras cu “pistolul” lacrimogen intr-un alt sofer, in urma unui scandal in trafic

Românii se înarmează cu puști și pistoale

Potrivit reprezentantilor unuia dintre cei mai mari distribuitori de arme de foc de pe piata romaneasca, in ultimul timp tot mai multe persoane isi cumpara arme airsoft. Acestea pot fi achizitionate la liber, fara permis. Cei mai multi își iau aceste arme ca sa traga la tinta ori să organizeze meciuri

Copii fidele ale pustilor si pistoalelor reale, armele airsoft par sa faca uitate, cel putin pentru moment, armele de autoaparare. Acestea au bile de cauciuc sau dispersează gaze. Pentru acestea din urmă este nevoie de autorizație eliberată de poliție. Considerate „jucării”, airsofturile pot fi cumparate de catre oricine, in conditțile in care acestea trag cu niste bile din plastic considerate inofensive.

Citește și...