Începe castingul pentru Puterea Dragostei Sezon 2! Care sunt criteriile de selecție

Publicat: 14/06/2019 | 15:29
Începe castingul pentru Puterea Dragostei Sezon 2! Care sunt criteriile de selecție

Unul dintre cele mai urmărite show-uri matrimoniale din România se pregătește pentru al doilea sezon. Astfel, cei care speră să-și întâlnească jumătate se pot înscrie în acest concurs care-i va face, inevitabil, și celebri! 

Primul sezon al emisiunii matrimoniale “Puterea Dragostei” se apropie cu pasi repezi de marea finala, insa surprizele nu se opresc aici. Pregatirile pentru cel de-al doilea sezon al show-ului fenomen sunt in toi.

Saptamana viitoare, joi si vineri, 20 si 21 iunie, incepand cu ora 12:00, cei care vor sa se inscrie in cursa pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii “Puterea Dragostei” si care sunt in cautarea dragostei adevarate, sunt invitati la castingul care se va desfasura in Bucuresti, la Hotel Europa Royale (Strada Franceza, numarul 60), anunță wowbiz.ro.

Sunt foarte fericita ca incheiem curand primul sezon al emisiunii si ca vom da startul pentru cel de-al doilea. Ne pregatim intens, asa ca cei care doresc sa isi intalneasca dragostea adevarata, ii asteptam sa vina la castingul de saptamana viitoare. Sunt bucuroasa cand vad ca emisiunea se bucura de un succes urias si ca participantii care se afla in casa fac tot posibilul pentru a-si gasi sufletul pereche”, spune Andreea Mantea.

Cine a câștigat Puterea Dragostei Sezon 1

Concurentii primului sezon traiesc la intensitate maxima fiecare clipa, in cautarea iubirii adevarate, acest show schimbandu-le radical viata. Participantii se bucura de o notorietate foarte mare, fiind sustinuti de sute de mii de fani, acestia devenind treptat adevarate modele pentru tineri.
In ultimele trei luni si jumatate, perioada martie – iunie, Kanal D a fost lider de audienta, devansand statiile concurente, cu emisiunea “Puterea Dragostei”, atat pe targetul Comercial, cat si National. Prima parte a show-ului, difuzata in intervalul orar 11:00 – 12:00, in perioada mai sus mentionata, a plasat Kanal D lider de piata, pe targetul Comercial, cu 1,7% rating si 16,4% cota de piata. Si la nivelul populatiei din intreaga tara, in intervalul orar 11:00 – 12:00, Kanal D a fost lide de piata, cu 2,5% rating si 16,0% cota de piata.

Galele saptamanale ale emisiunii, din fiecare sambata, difuzate in intervalul orar 15:30 – 19:00, au fost urmarite de sute de mii de telespectatori, Kanal D clasandu-se pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe targetul National, in perioada analizata martie – iunie 2019. Astfel, cu 4,6% rating si 16,7% cota de piata, si o medie pe minut de 800.000 de telespectatori, Kanal D a fost lider incontestabil de audienta.

Citește și...