Un polițist a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer Bolt. După ce agenții „l-au luat” cu radarul, i-a înjurat și…

Publicat: 30/05/2020 | 11:19

Un agent de la Poliția Rutieră a fost lovit cu mașina, în București, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, de către un șofer Bolt. Potrivit primelor informații date de IGPR, victima se află în afara oricărui pericol.

UPDATE: În urma evenimentului produs la data de 30.05.2020, în jurul orei 02.30, pe șoseaua Ștefan cel Mare, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au dispus reținerea bărbatului de 41 de ani. Cercetările sunt continuate de către unitatea de parchet sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută și pedepsită de art. 257 Cod Penal.

Conducătorul auto a refuzat să se legitimeze, fapt pentru care s-a încercat extragerea acestuia din mașină, moment în care a demarat cu agentul de poliție agățat de autovehicul. Starea rănitului este bună și nu necesită spitalizare. Șoferul și-a continuat deplasarea, fiind urmărit de către colegii de echipaj ai polițistului rutier. (VEZI AICI: Milionarul care l-a ucis pe “Dulăul” de la Rutieră se plânge că nu mai are bani deoarece…)

Cum a fost prins fugarul

Potrivit unor surse judiciare, incidentul a început pe Șoseaua Ștefan cel Mare, acolo unde polițiștii de la Rutieră erau cu radarul. Șoferul ar fi depășit viteza legală, iar agenții i-au făcut semn să se oprească. Bărbatul a oprit, dar a refuzat să se legitimeze, ba chiar l-a înjurat pe polițistul care a încercat să-l scoată din mașină. Ulterior, a demarat, lovindu-l pe agent cu mașina. Polițistul a primit îngrijiri la fața locului, de la echipajul unei ambulanțe. Între timp, colegii săi s-au luat după fugar, care a pierdut controlul mașinii și a intrat în schela unui bloc din zona Perla, aflat în reabilitare.

„La intersecția Șos. Ștefan cel Mare cu Calea Dorobanților conducătorul auto a executat o manevră și a lovit un panou metalic de protecție al unei construcții.  Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri”, au precizat reprezentanții Poliției.

Mașina implicată în incident s-a oprit într-un panou de protecție
Mașina implicată în incident s-a oprit într-un panou de protecție

În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 41 de ani. Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, la acest moment procurorul de caz desfășurând activități în dosar.

Un accident grav, petrecut și în Dâmbovița

Cu doar câteva ore de la acest incident, un tânăr a fost protagonistul unui accident îngrozitor. Șoferul, neadaptând viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul bolidului pe care îl conducea, a zburat cu mașina, a spulberat un gard și apoi s-a oprit într-o casă. (CITEȘTE AICI: Scene incredibile la Iași. Un șofer de BMW a lovit cu mașina un polițist care voia să îl legitimeze)

Accidentul s-a produs în localitatea Găești. Tânărul – în vîrstă de 19 ani – a fost rănit și se află, acum, în stare gravă. Localnicii au fost șocați că acesta a supraviețuit, având în vedere cum arăta autoturismul său. În zonă au loc des astfel accidente, tocmai din cauza vitezei exagerate. Și de această dată, din primele informații reiese că șoferul a pierdut controlul pe șoseaua umedă pe care rula cu viteză foarte mare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)