Incident șocant în Constanța! Un tânăr a fost împușcat în plină stradă. A fost rănit în zona capului

Autor:
Publicat: 07/09/2020 | 19:03
Incident șocant în Constanța! Un tânăr a fost împușcat în plină stradă. A fost rănit în zona capului

Un incident grav a avut loc săptămâna trecută în Constanța, unde un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost împușcat cu un pistol cu bile. În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Tânărul a ajuns la spital după ce a fost împuşcat cu un pistol cu bile de către un individ necunoscut, în urma unui conflict spontan iscat pe o stradă din centrul municipiului Constanţa, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean. (CITEȘTE ȘI: URMĂRIRE CA ÎN FILME PE A1! A URCAT BEAT LA VOLAN IAR APOI A AMENINȚAT POLIȚIȘTII CU UN PISTOL)

Victima se afla împreună cu fratele său în momentul în care asupra lor s-a tras cu arma, un pistol tip airsoft cu bile, fiind rănită în zona capului. El a fost transportat ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, informează Agerpres

S-a întâmplat în plină stradă

Întreg evenimentul a avut loc săptămâna trecută. Poliţiştii au fost alertaţi printr-un apel la 112 că un bărbat ar fi fost împuşcat cu un pistol cu bile de către o persoană necunoscută, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Constanţa. (VEZI ȘI: CAZ ȘOCANT ÎN SECTORUL 5! UN BĂRBAT A TRAS CU PISTOLUL PENTRU CĂ L-A DERANJAT ZGOMOTUL FĂCUT DE COPIII CARE SE JUCAU PE STRADĂ)

„La faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul ameninţându-l pe bărbatul în cauză, cât şi pe fratele acestuia, cu acte de violenţă. Ulterior acesta a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, unul dintre fraţi fiind nimerit în zona capului. Persoana vătămată, de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Constanţa.

Lucrători ai Secţiei 3 Poliţie continuă cercetările pentru depistarea agresorului, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.