Incredibil! A plecat cu furtunul de la pompa de benzină, pe A2. Martorii au fugit îngroziți. VIDEO

Publicat: 07/07/2020 | 12:45
Incredibil! A plecat cu furtunul de la pompa de benzină, pe A2. Martorii au fugit îngroziți. VIDEO

Incredibil! A plecat cu furtunul de la pompa de benzină, pe A2. Martorii au fugit îngroziți, de teama unei explozii.

Clienții unei benzinării de pe Autostrada A2 au trecut prin momente de groază! Aceștia au fost martorii unui scenariu pe care îl vezi doar în filme.

Luni, în jurul orei 15.30, în stația de la kilometru 44 pe sensul de mers spre Constanța, un șofer a oprit să alimenteze. Acesta a plătit, iar apoi din neatenție, a plecat cu mașina în timp ce pistolul pompei încă se afla în gura de alimentare a rezervorului mașinii. (CITEȘTE ȘI: EL ESTE NOUL IUBIT AL ANDREEI BĂLAN! AU FOST ÎMPREUNĂ ÎN VAMA VECHE + I-AM FILMAT SĂRUTÂNDU-SE & ȚINÂNDU-SE DE MÂNĂ)

Furtunul de la pompă s-a rupt

Furtunul de la pompă s-a întins, apoi s-a rupt. Combustibilul s-a împrăștiat peste tot și a creat panică în jur. Clienții au început să fugă îngroziți, de teama unei explozii.

„Eram chiar lângă pompa respectivă, eu la pompa 1 și ștergeam parbrizul mașinii mele când am auzit un zgomot puternic și am văzut cum țâșnea combustibilul peste tot din pompa numărul 3”, a povestit Dragoș Ștefan Mantoiu, citat de focuspress.ro.

Ulterior, angajații benzinăriei au oprit pompa și au împrăștiat material care să absoarbă combustibilul. (VEZI ȘI: UN OLTEAN A INVENTAT CULTURA DE PEPENI PE VERTICALĂ. PLANTELE AU PESTE DOI METRI ÎNĂLȚIME ȘI…)