Incredibil! Ce a făcut un tânăr din Botoșani, după ce a fost părăsit de iubita lui cu doar o zi înainte de nuntă

Publicat: 30/08/2020 | 10:18
Incredibil! Ce a făcut un tânăr din Botoșani, după ce a fost părăsit de iubita lui cu doar o zi înainte de nuntă

Incredibil! După ce a fost părăsit de iubita lui cu doar o zi înainte de nuntă, un tânăr din Botoșani a recurs la un gest neașteptat.

Cei doi logodnici s-au cunoscut în 2016. Ulterior, la câteva luni după, tânărul a decis să meargă în Italia să muncească pentru a face bani de nuntă. Astfel, că toți banii pe care îi câștiga el îi trimitea acasă, la iubita lui.

În tot acest timp, tânărul și-ar fi răsfățat iubita cu cadouri și i-ar fi plătit și școala de șoferi ca să-și obțină permisul de conducere. După ce a făcut rost de banii necesari pentru nuntă, bărbatul s-a întors acasă. (CITEȘTE ȘI: SEXY-CONCURENTA DE LA “ROMÂNII AU TALENT” A TRECUT LA NIVELUL URMĂTOR. APARE ÎN IPOSTAZE XXX PE…)

A dat avans pentru muzică, salon, fotografi, cameramani și tot ce ținea de organizarea evenimentului mult așteptat. Doar că avea să aibă de surpriza vieții sale. Înainte cu o zi de nuntă, tânărul a aflat că iubita lui a cheltuit banii pe care i-a primit constant din Italia.

Tânărul a dat-o în judecată pe logodnica lui

Cei doi s-au certat, iar tânărul din Botoșani a decis să o dea în judecată pe logodnica lui ca să-și recupereze banii. În total, suma s-a ridicat la aproximativ 9.000 de euro și 10.000 de euro daune morale.

La rândul ei, tânăra a cerut și ea în instanță daune morale în valoare de 10.000 de euro. (VEZI ȘI: CÂND S-A PRODUS DE FAPT RUPTURA ÎNTRE ALIN OPREA (EX-TALISMAN) ȘI SOȚIA LUI. ARTISTUL A FĂCUT DEZVĂLUIRI NEAȘTEPTATE)