Incredibil! Ce a spus Bianca Drăgușanu despre Slav, la 6 luni de la despărțire: “Victor face…“

Publicat: 07/01/2019 | 11:30

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu de mai bine de șase luni, însă au rămas în relații foarte bune. Și când spunem foarte bune, ne referim la faptul că blondina și prezentatorul tv sunt foarte buni prieteni și petrec mult timp împreună cu fetița lor.

Dacă mulți bărbați vorbesc urât despre fostele soții sau iubite, Victor o apreciază în continuare pe mama fetiței lui și are numai cuvinte de laudă la adresa ei. Legat de viața amoroasă pe a Biancăi, Victor nu dorește să comenteze pe acest subiect și spune că nu este treaba lui.

Victor face notă discordantă printre bărbaţii prezentului. Mulţi dintre aşa-zişii domni nu se feresc să vorbească urât despre fostele iubite sau soţii. Le denigrează în fel şi chip. De la Victor nu o să auzi însă niciodată vreun cuvânt urât despre Bianca. Spune că este o femeie cu multe calităţi şi o mamă responsabilă. Evită să discute despre relaţiile fostei lui soţii, iar dacă cineva insistă pe subiectul acesta, spune că viaţa amoroasă a Biancăi nu este treaba lui„, a spus o sursă din anturajul lui Victor, potrivit wowbiz.ro. „Bianca nu îl mai iubeşte cu pasiune pe Victor, însă ţine la el şi spune că este cel mai discret, bine educat şi blând bărbat din viaţa ei. Asta a atras-o la el în primul rând, nu aspectul fizic.”, a spus o amică a Biancăi.

Bianca, Victor și pensia alimentară

Potrivit unei surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan), după ce au decis să meargă pe drumuri separate în viață, Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au pus de acord asupra cheltuielilor ce trebuie făcute pentru micuța lor. (NU RATA, AICI: MESAJ RĂVĂȘITOR AL VĂDUVEI LUI FANE SPOITORU)

”Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări).Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, a mărturisit un apropiat al vedetei, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Citește și...