Incredibil! Ce au păţit doi logodnici care au imitat o figură celebră din "Dirty Dancing"

Doi tineri britanici şi-au pierdut cunoştinţa după ce au repetat o figură de dans celebră din filmul "Dirty Dancing" (1987), pe care intenţionau să o realizeze la petrecerea organizată cu ocazia nunţii lor, informează Agerpres, citând BBC.

Sharon Price (52 de ani) şi logodnicul ei, Andy Price (51 de ani) au încercat să recreeze secvenţa de dans finală din filmul "Dirty Dancing" în grădina unui bar din Weston-super-Mare, o localitate din comitatul Somerset.

"Am suferit o contuzie. Am leşinat. M-am trezit cu un guler cervical şi a trebuit să fac o tomografie", a spus Andy Price. "Ne aflam la nouă metri unul de altul, Sharon alerga spre mine, am prins-o de coapse pentru a o ridica în aer, iar următorul lucru pe care mi-l amintesc este că am căzut amândoi", a adăugat el.

Andy Price a mai dezvăluit că a suferit un infarct de intensitate moderată în urmă cu câţiva ani, iar medicii au fost "atenţi" în privinţa testelor pe care i le-au recomandat.

Cei doi logodnici au fost externaţi după şase ore.

"Dirty Dancing" a devenit un subiect la mare modă pe Twitter după ce vestea despre păţania cuplului britanic s-a răspândit în presa internaţională.

Citeste despre:dirty dancing, ce au patit doi logodnici care au imitat o figura din dirty dancing


Share On Facebook