INCREDIBIL! Ce casa poate sa aiba Puiu Englezu, cel mai bogat rom din Hunedoara! Nicolae Guta a ramas masca

Publicat: 14/07/2015 | 11:31

S-a dus sa cante la o nunta si a ramas cu gura cascata de ce a putut vedea! Asta a patit Nicolae Guta cand a fost sa cante la seful romilor din Hunedoara, unde nas era Puiu Englezu.

Invitat sa cante la o nunta, manelistul a ramas surprins de ce avere poate sa aiba seful romilor. Impodobit din cap pana in picioare cu aur, Guta nu a reusit sa il eclipseze pe Englezu, pentru ca el avea in loc de o cravata normala asezata la camasa una din zale de… aur.

rom

Socul pentru Guta nu s-a oprit aici! Invitat de nas acasa la el, manelistul a vazut ca inca de la intrarea in curte poarta era sufltata cu aur.

rom

La fel si in interior, peretii din camere au tapet imprimat cu foita de aur, dulapurile, fotoliile, mesele sunt suflate cu acelasi metal scump.

11 X tatic!

Nicolae Guta are 48 de ani si isi asteapta al 11-lea copil. Este cunoscut de catre oameni ca fiind un om aventurier. Toti copiii pe care ii are sunt facuti cu femei diferite mult mai tinere decat el.

rom

Ajuns la aproape 50 de ani, cantaretul are si probleme de sanatate, fapt pentru care s-a gandit deja ca toate bunurile sa fie trecute pe numele copiilor.

O.P.

Citește și...