Incredibil! Ce nume folosește Gheorghe Dincă pentru tinerele pe care le-a ucis

Autor: I.D.
Publicat: 19/09/2019 | 19:45
Incredibil! Ce nume folosește Gheorghe Dincă pentru tinerele pe care le-a ucis

Incredibil! S-a aflat ce nume folosește Gheorghe Dincă pentru tinerele pe care le-a ucis.

Tonel Pop spune că Gheorghe Dincă a avut o cerere ciudată legată de numele victimelor sale și anume să nu fie folosite numele acestora, ci doar numere. Potrivit avocatului aceasta cerere a criminalului din Caracal e dovada că există o a treia victimă. (CITEȘTE ȘI: LA MAI PUȚIN DE DOUĂ LUNI DE CÂND OCUPĂ ACEASTĂ FUNCȚIE, ȘEFUL POLIȚIEI CARACAL SE PENSIONEAZĂ)

La reconstituire, de asemenea, a refuzat să pronunțe numele fetelor și a spus că dacă nu vor anchetatorii, n-au decât să accepte că nu-și aduce aminte cum le chema”, a spus avocatul Tonel Pop la Antena 3.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că Gheorghe Dincă va fi adus vineri în Arestul Central al Capitalei în vederea continuării analizei comportamentale, dar și pentru realizarea unei expertize psihiatrice și a testului cu poligraf. Totodată, anchetatorii ar urma să continue audierile în cazul său alături de avocații familiilor Luzei și Alexandrei. (VEZI ȘI: UNUL DINTRE PROCURORII CARE S-A OCUPAT DE CAZUL CARACAL A FĂCUT UN ACCIDENT VASCULAR)

În cazul lui Gheorghe Dincă procurorii au dispus pentru prima dată efectuarea unei analize comportamentale la începutul lunii septembrie. Magistrații Tribunalului Olt au decis, miercuri, să prelungească, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă cu încă 30 de zile, până în 24 octombrie.

Gheorghe Dincă a participat luni și marți la reconstituirea parţială a crimelor din cazul Caracal, au anunțat procurorii DIICOT. „Activitățile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării și uciderii celor două victime, precum și modalitatea și mijloacele comiterii infracțiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleași două victime”, a precizat DIICOT, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

 

Citește și...