Incredibil! Cum a ajuns Giovani Becali un sarantoc in acte. Vrea sa-i dea 300 de lei pe luna fiului nelegitim!

Publicat: 03/09/2014 | 16:04
Incredibil! Cum a ajuns Giovani Becali un sarantoc in acte. Vrea sa-i dea 300 de lei pe luna fiului nelegitim!

Aflat in inchisoare, Giovani Becali a redus drastic bugetul. Atat de rau a ajuns varul lui Gigi Becali, incat a umblat chiar si la pensia pe care ar trebui sa o dea baietelului nascut in afara casatoriei cu Stella.

Ioan Becali nu a fost adus miercuri de la Penitenciarul Poarta Alba din Constanta, unde executa pedeapsa de 6 ani si patru luni primita in dosarul transferurilor de jucatori, astfel ca magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au fost nevoiti sa judece procesul in lipsa acestuia, dar si a femeii care I-a daruit un baietel, Aida Giurumescu.

Aida Giurumescu
Aida Giurumescu

 

Becali si-a chemat in aceasta vara fosta amanta in judecata, dar si pe propriul fiu, pentru a cere reducerea pensie de intretinere datorata minorului. Ambele parti au fost insa reprezentate de avocati, iar in lipsa lui Giovani, al carui temperament vulcanic in fata instantei este binecunoscut, batalia s-a dus strict pe documentele de la dosar. Aparatorul lui Giovani a cerut reducerea cuantumului pensiei alimentare pentru micutului Bernhard, in varsta de 11 ani, pe motiv ca veniturile lui Giovani au scazut drastic de cand este incarcerat.

“Lasati, ca domnul Becali are alte surse de venit”, i-a taiat-o avocata fostei amante a impresarului. Aparatorul lui Giovani a depus la dosar mai multe documente, prntre care si extrase de la Directia de Finante Publice, de unde reiese ca varul lui Gigi Becali incaseaza lunar suma de…1.200 de lei. In aceste conditii, avocatul impresarului a cerut obligarea acestuia la plata unei pensii de intretinere potrivit legii, in cuantum de ¼ din venituri, adica fabuloasa suma de 300 de lei!

Ioan Becali
Ioan Becali

 

 

Facea 140.000 de euro numai din chirii
 

Asa cum reise din acte, viata nu mai e tocmai roza pentru Giovani, care se lauda inainte de a fi incarcerat ca lunar ii intra in buzunar 140.000 de euro. El povestea ca 20.000 de euro se duc catre intretinerea casei, iar 3.000 catre fiicele sale.

„Banii provin din chirii, in jur de 100.000 € ne intra de la cele doua case pe care le-am avut pe str. Iancu Nicolae, unde functioneaza acum British School. In rest, mai sunt cateva vile, un bloc, in astea sunt sedii de firme, o banca, dar si familii cu bani. 140.000 iau eu, 140 frate-miu. Fiecare face ce vrea cu banii lui. Par multi, dar sa stiti ca se duc daca nu esti atent, pentru ca avem cheltuieli mari: impozitele pe atatea case si terenuri, taxe si asigurari la atatea masini – totul adunat inseamna o avere. Nu ma plang, Doamne-ajuta ca atunci cand ne-o fi mai rau sa ne fie ca acum” spunea, cu mandrie Giovani

Acesta este Bernhard, fiul lui Giovani Becali, pe cand avea doar cativa anisori
Acesta este Bernhard, fiul lui Giovani Becali, pe cand avea doar cativa anisori

 

 

A fost facut “tatic” in Austria
 

Aida Giurumescu s-a luptat cu Giovani aproape zece ani pentru a demonstra ca acesta este tatal baietelului sau, iar pana la urma, acest lucru a fost stabilit de instantele din Austria, unde locuieste femeia. Tot acolo a fost fixata si o pensie de intretinere pe care Becali trebuie sa i-o achite fiului sau, a carei valoare retroactiva ajunsese la 85.000 de euro. Giovani Becali si Aida Giurumescu au trait o poveste de dragoste, la inceputul anilor 2000, din care a rezultat un baietel, Bernhard. Impresarul nu si-a recunoscut, insa, niciodata copilul.
 

CITESTE SI: Cand va vedea acestea imagini, Gigi Becali va izbucni in plans! Cum a fost filmata sotia lui ziua in amiaza mare in Pipera!

Decizia care il poate ruina! Ce lovitura a primit Giovani Becali de la mama baietelului pe care a refuzat sa-l recunoasca

M.Niculescu

Citește și...