Incredibil! Cum a fost găsit Răzvan Ciobanu de echipajul SMURD: ”Era încleștat, era țeapăn…”

Publicat: 03/05/2019 | 18:23

Un bărbat care susține că este prieten cu un membru al echipajului SMURD care a ajuns la fața locului producerii accidentului în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața pe 29 aprilie a făcut dezvăluiri uluitoare.

Luni, Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul într-un accident de mașină. Designerul se întorcea de la mare atunci când a avut loc tragedia care i-a curmat viața. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa spun că moartea lui Răzvan Ciobanu a fost una violentă, el suferind o ruptură de aortă cu hemoragie internă, ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală. În urma accidentului, designerul a fost proiectat în afara autovehiculului, cu faţa în jos, poziţia sa fiind schimbată de către medicii SMURD. (CITEȘTE ȘI: CE CONȚIN CELEBRELE HARDURI DIN CASA LUI RĂZVAN CIOBANU! RĂSTURNARE DE SITUAȚIE)

„Răzvan Ciobanu era încleștat, era țeapăn, era vânăt pe partea stângă, nu s-a mai putut face resuscitare pentru că avea o fractură. Era hemoragie internă…Totul s-a întâmplat undeva la 1-2 noaptea” a povestit Ionuț, pentru o emisiune TV.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. (VEZI ȘI: CU CE PREȚ SE VÂND PE OLX ROCHIILE FĂCUTE DE RĂZVAN CIOBANU, DUPĂ TRAGEDIE)

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj – designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Citește și...