Incredibil cum arăta Cătălin Măruță în urmă cu 11 ani, înainte de a se căsători cu Andra

Publicat: 24/10/2018 | 08:39

Cătălin Măruță a împlinit 11 ani de emisie la Pro TV, iar cu această ocazie a scos din arhivă o poză din primele ediții ale emisiunii care l-a făcut celebru. Un lucru este cert, Măruță a mai pierdut ceva păr între timp, dar a câștigat câteva kilograme în plus. 

Emisiunea La Măruță a împlinit recent 11 ani de la lansare. 11 ani care pot fi traduși în peste 3.500 de ore de transimisiuni LIVE, peste 15.000 de interviuri cu invitați speciali și efortul unei echipe unite care a reușit să țină publicul în fața micului ecran, zi de zi, de luni până vineri, încă de la prima emisiune.

Acum 11 ani tremuram de emoție și de mândrie pentru că aveam prima emisiune la PRO TV. Alături de mine am avut din prima zi o echipă senzațională, de la cei din redacție, maeștri pe teren, până la profesioniștii din platou sau în regia de emisie, toți m-au ajutat mereu să mă simt acasă în studioul emisiunii. Lor le mulțumesc azi, în zi aniversară, pentru că îmi sunt a doua familie”, a declarat Cătălin Măruță despre echipa alături de care a reușit zilnic să intre în casele a milioane de români.

Prezentatorul a făcut publică o poză din prima  ediție a emisiunii care l-a făcut celebru, cu un an înainte de a se căsători cu Andra.

Acum 11 ani… primul an la ProTv!

Iar fanii s-au îngrămădit să-i comenteze: ”Ce slab erai !! Dar mai bine iti sta mai rotofei cum esti acum!!”/ e fatuca aveai!E…esti la fel de frumos dar…cu mult mai mult „bagaj”autodidact si de suflet!La multi ani progresivi Maruta!😇❤/ ”Cataline ce ceas aveai ,era al lui taică-tu?Acum ai niste ceasuri…ai evoluat!!!