Incredibil! Florin Salam a mai fost bătut o dată în Italia: ”Invitatul de la chef a ripostat!”

Publicat: 04/11/2018 | 09:55

Incredibil! Florin Salam a mai fost bătut o dată în Italia, iar asta s-a petrecut cu doar un an în urmă. Florin Salam a cântat și atunci la un eveniment, iar atmosfera a degenerat. 

Acum o săptămână, iubitorii muzicii de petrecere au rămas şocaţi cand au aflat că Florin Salam a fost bătut în timp ce susţinea un recital la o nuntă românească Incidentul a avut loc într-un club din Milano, Florin Salam fiind vizibil afectat și declarând, la un moment dat, că nici nu va mai cânta.

Într-o înregistrare făcută la faţa locului, s-a observat clar că – imediat după ce a fost lovit – Florin Salam a fost scos cu forţa din sală de doi bărbaţi. Ulterior, s-a speculat că Salam ar fi fost răpit şi ţinut mai mult de zece ore, sechestra, într-o cameră de hotel din Milano.

“Sunt fericit că am ajuns acasă. Cred că este ultima cântare. Mă retrag din muzica”, a spus Florin Salam  imediat după ce a revenit pe meleagurile natale.

CITEȘTE ȘI: APROPIAȚII L-AU DAT DISPĂRUT PE FLORIN SALAM, ÎN TIMP CE ROXANA DOBRE…

Florin Salam a mai fost bătut o dată în Italia: ”… nu a fost pe placul invitatului la chef”

Florin Salam a trecut prin clipe dificile şi în urmă cu un an, tot la o petrecere în Italia. Surse de la eveniment susţin că artistul ar fi fost bruscat de câteva ori de un individ care dorea să îi cânte doar lui anumite melodii de inimă albastră.

“Salam a interpretat una, două piese, dar apoi, şi-a făcut programul, lucru ce nu a fost pe placul invitatului de la chef, care a ripostat. Incidentul însă a fost repede aplanat şi până la urmă, toată lumea s-a împăcat”, consemnează wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI: BĂTUT, DAR CU BANI! CE DESPĂGUBIRI URIAȘE VA PRIMI FLORIN SALAM CA SĂ UITE DE PUMNUL ÎNCASAT ÎN FAȚĂ