Incredibil! Primarul care chema oamenii la munca prin apeluri pe Facebook s-a ales cu terasa incendiata!

Publicat: 29/11/2014 | 00:27
Incredibil! Primarul care chema oamenii la munca prin apeluri pe Facebook s-a ales cu terasa incendiata!

Primarul comunei Dangeni, Botosani, este indignat de faptul ca cetatenii din localitate refuza sa munceasca si traiesc de pe urma ajutoarelor sociale primite de la primarie.

Edilul a lansat un apel la munca, pe Facebook, iar a doua zi si-a gasit incendiat magazinul pe care il detine.

Primarul si sotia lui sunt indragiti de majoritatea localnicilor
Primarul si sotia lui sunt indragiti de majoritatea localnicilor

Chiar si asa, primarul nu se lasa si intentioneaza sa demaraze un program de stimulare a plasarii si conversiei fortei de munca. Catalin Rotundu a reusit sa aduca in sat reprezentantul unei firme de confectii, care intentiona sa angajeze someri, oferindu-le in afara de salariu, si transportul, dar satenii nu s-au inghesuit sa profite de oferta. Indignat, seful comunei a facut apel la munca, pe facebook.

Primarul din localitatea Dangeni chema oamenii la munca si aduce angajatori in localitate
Primarul din localitatea Dangeni chema oamenii la munca si aduce angajatori in localitate

Locuri de munca disponibile, coada la ajutoarele sociale

“Desi am anuntat public si in mod repetat ca in comuna a venit un angajator important la nivel de judet, cel care recruteaza forta de munca in domeniul confectiilor, sunt suparat ca pana astazi s-au aratat interesate sa lucreze un numar de numai 11 persoane, desi oferta este de 50 locuri de munca . Dragi concetateni si ma adresez in mod special persoanelor mai tinere, va rog sa intelegeti ca trebuie sa invatam sa avem fiecare o meserie si sa lucram undeva , nu se mai poate trai pe spatele parintilor sau din ajutoare sociale. Fac apel inca o data catre persoanele interesate sa munceasca pe un salariu net de 1000 lei , transport asigurat si program de 8 ore de munca, sa se adreseze d-nei Simona Bordianu, functionar al primariei Dangeni la compartimentul Proiecte europene pentru a se inscrie pentru a obtine un loc legal de munca . Va multumesc pentru intelegere si in speranta ca nu voi mai vedea persoane tinere stand la rand pentru a-si intocmi dosare de ajutor social ! “, a fost mesajul postat pe facebook de primarul din Dangeni

Catalin Rotundu se afla mereu in mijlocul oamenilor
Catalin Rotundu se afla mereu in mijlocul oamenilor

Razbunare in stil mafiot

In replica la mesajul postat, primarul a fost tinta unei razbunari mafiote. Terasa si micul sau magazin pe care il detine, chiar langa postul de politie, au fost incendiate, dar in zona sunt camere video, iar edilul este convins ca vinovatii vor fi repede prinsi. Primarul a dat din nou replica pe reteaua de socializare, spunand ca nu o sa mai tolereaze refuzul platii taxelor si impozitelor locale.

Initiativele sale si-au gasit rasplata: autori necunoscuti i-au incendiat proprietatea
Initiativele sale si-au gasit rasplata: autori necunoscuti i-au incendiat proprietatea

“Doresc sa aduc la cunostinta celor care procedeaza la actiuni de intimidare si razbunare, ca planul meu si al comunei este de intrare in normalitate si legalitate , chiar daca unii au inteles ca a venit momentul sa se termine cu Rotundu si au inceput iarasi sa-mi incendieze proprietatea . Domnilor: Cunosc faptul ca va este greu si timp de 20 ani ati facut ce ati vrut si cum ati vrut cu terenurile si cladirile din domeniul public , dar acum a venit vremea sa se si plateasca impozitele si taxele locale. Transmit celor care m-au dat foc aseara ca : – Legea trebuie respectata de toti si inclusiv de mine ! De aceea , recomand sa intrati in legalitate conform adreselor pe care le-ati primit si nu in sedinte de mafie locala , lucru care nu va aduce servicii avantajoase nici dv. si cu atat mai putin Comunei ! Rusine ! ! ! Nu intelegeti nimic !!!! “, a fost raspunsul lui Catalin Rotindu. 

CITESTE SI:

Sorin Oprescu participa la o campanie umanitara. Edilul Capitalei se implica in ajutorarea copiilor aflati in dificultate

Klaus Iohannis va demisiona din functia de primar al municipiului Sibiu pe 2 decembrie!

(M.N.)

Citește și...