Incredibil! Unchiul Luizei Melencu a primit un nou mesaj de pe telefonul tinerei: ”Am fost la compania de telefonie mobilă”

Autor: A.N.
Publicat: 12/09/2019 | 17:05
Incredibil! Unchiul Luizei Melencu a primit un nou mesaj de pe telefonul tinerei: ”Am fost la compania de telefonie mobilă”

Incredibil! Unchiul Luizei Melencu a primit un nou mesaj de pe telefonul tinerei. 

Unchiul Luizei a primit un nou mesaj de pe telefonul fetei pe care Gheorghe Dincă susține că ar fi omorât-o. (CITEȘTE ȘI: LUIZA MELENCU S-A DESPĂRȚIT DE IUBIT CU O ZI ÎNAINTE SĂ DISPARĂ: „MI-A ZIS CĂ NU MAI SIMTE…”)

”E acel mesaj. Este disponibil, număr și dată. Și când sunăm e indisponibil. Am fost la compania de telefonie mobilă. Am vorbit cu procurorul. A rămas domnul Tonel să discute”, a spus unchiul Luizei Melencu potrivit Antena 3.

Gheorghe Dincă a făcut o descriere uluitoare a Luizei Melencu, în timpul audierilor, punându-i pe gânduri pe anchetatori. ”Monstrul din Caracal” a recunoscut că a ucis-o și pe Luiza, fata dispărută de aproape 5 luni, numai că tot ce declară referitor la ea ridică numeroase semne de întrebare. (VEZI ȘI: INFORMAȚIE-BOMBĂ ÎN ”CAZUL CARACAL”. ACESTA ESTE ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE GHEORGHE DINCĂ A UCIS-O PE LUIZA MELENCU)

În primul rând, Dincă nu știe numele fetelor ucise – Luiza și Alexandra -, identificându-le prin ”Fata nr. 1” și ”Fata nr. 2”. În al doilea rând, vorbind despre Luiza Melencu, Dincă nu mai știe ce culoare aveau părul și ochii acesteia și declară ca fata purta bijuterii voluminoase. Numai că este contrazis de fotografiile în care apare Luiza și chiar de familia acesteia, părinții declarând că fiica lor nu purta astfel de bijuterii.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, crede că Gheorghe Dincă are mult mai multe victime la activ, acesta fiind și motiul declarațiilor contradictorii pe care le face. Din nefericire, anchetatorii nu l-au pus pe Dincă să le recunoască pe Luiza și pe Alexandra, de la bun început, dintr-un set cu mai multe fotografii ale unor fete. Acestuia i s-au prezentat fotografiile Luizei și ale Alexandrei, iar el a recunoscut că pe ele le-a ucis. Numai că, cel puțin în cazul Luizei, semnele de întrebare rămân.

Citește și...