Informație-bombă în ”Cazul Caracal”. Acesta este adevăratul motiv pentru care Gheorghe Dincă a ucis-o pe Luiza Melencu

Autor: I.D.
Publicat: 06/09/2019 | 08:19
Informație-bombă în ”Cazul Caracal”. Acesta este adevăratul motiv pentru care Gheorghe Dincă a ucis-o pe Luiza Melencu

Declarațiile lui Gheorghe Dincă rămân contradictorii, iar ”Monstrul din Caracal” va fi reaudiat, luni, de către procurori. Motivul îl constituie noile informații oferite de criminal în fața anchetatorilor.

Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, numai că – în cazul Luizei – a oferit, de la bun început, declarații contradictorii. Mai întâi a spus că i-a aruncat trupul în Dunăre, apoi în Olt. Specialiștii care au analizat unele dintre petele de sânge descoperite în casa lui Gheorghe Dincă au stabilit că acestea aparțin Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă spune că, inițial, nu a vrut să oomoare pe Luiza, luând-o la ocazie și intenționând să o ducă acasă. Numai că, pe drum, observând că este ”frumoasă” și că ”mirosea frumos”, criminalul și-a schimbat planurile. De ce a omorât-o pe Luiza? După ce a ținut-o mai multe zile sechestrată, Gheorghe Dincă a luat hotărârea de a o ucide fiindcă urma să sosească acasă soția sa. Rămâne ca această declarație cinică să fie confirmată în timpul audierilor de luni.

”Am văzut-o pe fiica lui Gheorghe Dincă la televizor și am recunoscut-o”

Fiica lui Gheorghe Dincă, în momentul în care a fost audiată la DIICOT București,  a declarat că în ziua de 24 iulie, atunci când Dincă a răpit-o pe Alexandra Măceşanu, a fost în Caracal, în trecere, împreună cu o colegă de serviciu de la Arad, dar şi cu fratele ei, Dan Dincă.

Au venit două doamne la fermă noastră. Ştiu sigur că nu era dimineaţa la prima oră pentru că noi nu venim atât de devreme. Era în jur de ora 10.00. Au spus că vor să cumpere 5.000 de puieţi de nuc, că vor să facă o plantaţie la Arad pe fonduri europene. Le-am spus că n-am pe stoc atâţia puieţi, mi-au zis să fac un inventar, că le plac, că sunt de calitate şi cumpără tot. A rămas că ne auzim la telefon, dar n-au mai dat niciun semn de viaţă. După aceea, când a izbucnit scandalul, am văzut-o pe fiica lui Dincă la televizor şi am recunoscut-o”, a declarat George Iancu, patronul fermei din Dăbuleni, potrivit Adevărul.ro.

Citește și...