Înfrângere asumată cu Franţa! Tricolorele vor juca cu Cehia în optimile Mondialului de handbal din Germania!

Publicat: 09/12/2017 | 09:00
Înfrângere asumată cu Franţa! Tricolorele vor juca cu Cehia în optimile Mondialului de handbal din Germania!

România a suferit prima înfrângere la Campionatul Mondial de handbal din Germania, scor 26-17 cu Franţa. Eşecul tricolorelor a fost însă unul asumat, handbalistele noastre fiind calificate în fazele superioare ale competiţiei de pe primul loc al Grupei A după primele patru victorii consecutive obţinute contra echipelor Paraguay Slovenia, Spania şi Angola. 

În jocul cu Franţa, selecţionerul Martin Ambros a mizat pe garnitura a doua alegând să odihnească titularele pentru meciul din optimi de luni cu Cehia, formaţie care a terminat pe locul 4 în Grupa B.

„În general pot spune că sunt mulţumit de acest meci, dar mai ales de celelalte meciuri jucate în grupă. Toate meciurile au fost echilibrate şi s-au decis pe final în favoarea noastră. A contat foarte mult ziua şi forma de moment”, a declarat Martin Ambros, selecţionerul României la Telekom Sport.

Dacă va trece de Cehia în sferturi  România ar urma să se confrunte cu învingătoarea dintre Olanda şi Japonia.Pe tabloul României se află Norvegia şi Rusia, iar în cazulîn care tricolorele şi cele două super puteri ale handbalului mondial vor merge ceas la turneul din Germania, se vor duela pentru medalii.

Optimile de finală ale Campionatlui Mondial de handbal se joacă duminică şi luni, fetele noastre urmând a întâlni luni, 11 decembrie de la ora 18:30 reprezentativa Cehiei într-un meci care va fi transmis în direct de Telekom Sport.

 

Iată rezultatele tricolorelor la Mondialul din Germania:

România-  Paraguay 29-17

Slovenia- România 28-31

România- Spania 19-17      

România- Angola 27-23

Franţa- România 26-17

                               

Iată programul optimilor Campionatului Mondial de handbal!

 

Suedia -Slovenia

Germania- Danemarca

Ungaria-  Franta

Serbia-  Muntenegru

Romania- Cehia

Japonia – Olanda

Spania – Norvegia

Rusia- Coreea de Sud

                                                                                           

Cristi P.

                       

Citește și...