Inna, încă o chimbare de look! Nu o mai recunoști pe stradă. Fanii artistei sunt în extaz: “Regina frumuseții!”

Publicat: 19/01/2020 | 16:40

Inna este, clar, una dintre cele mai apreciate artiste din România și nu numai. De-a lungul timpului, îndrăgita cântăreață a trecut prin numeroase transformări și a reușit să-și impresioneze fanii de fiecare dată. Acum, Inna a optat pentru o schimbare radicală de look.

Recent, Inna a apărut pe rețelele de socializare cu părul mai lung decât de obicei. A păstrat, totuși, același breton și nuanța podoabei capilare.

Fanii au rămas impresionați și i-au primit numeroase mesaje de felicitare. “Regina frumuseții”, “Iubesc cum îți stă cu părul lung”, “Îți stă bine cu părul lung!”, “Vechea Inna s-a întors”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor.

Inna poartă măsura 33,5 la picior

Inna este cunoscută pe întreg mapamondul. Mii de oameni îi fredonează melodiile și așteaptă, cu sufletul la gură, concertele ei. Puțini însă sunt cei care știu că artista se confruntă cu o ”mică” problemă. Inna poartă 33,5 la picior, iar majoritatea încălțămintei sale este făcută pe comandă.

Nu de alta, dar artistei îi este extrem de greu să își găsească încălțăminte pe placul ei, dar și pe… mărimea ei în magazine.

”Are o fire pozitivă și este o persoană foarte puternică (atât psihic, dar și fizic, adică n-am văzut-o în toți acești ani nici măcar răcită), asta în ciuda dimensiunilor mici sau foarte mici pe care le are (dar în niște proporții perfecte): măsura ei reală la picior este 33,5! Până acum câțiva ani, Christian Louboutin îi făcea pantofii și cizmele pe comandă. Dar acesta e genul de lucru pe care nu îl știe nimeni, pentru că Alexandrei (așa cum îi spun cei apropiați) nu îi prea place să se laude. Nu că ar avea ceva împotrivă, dar nu îi vine natural să vorbească prea mult despre ea”, a mărturisit Roxana Voloșeniuc pentru Libertatea.

Citește și...