Inna s-a întors în brațele fostului iubit!?! Ipostazele apropiate în care au fost filmați

Publicat: 12/10/2018 | 09:42

La 31 de ani, Inna are întreaga lume la picioare datorită milioanelor de fani pe care îi are în toate colțurile mapamondului. Și… dacă în carieră îi merge excelent, nu același lucru se poate spune însă despre viața amoroasă, unde a trăit câteva eșecuri. Totuși, potrivit celor mai recente imagini cu artista internațională, și pe strada dragostei ar fi răsărit soarele. Focoasa brunetă a fost fotografiată în compania fostului iubit, Lucian Gitiță.

Inna s-a întors în brațele fostului iubit!?! Ipostazele apropiate în care au fost filmați

Da, este adevărat că Lucian Gitiță este managerul Innei, iar relația profesională foarte bună, însă… se pare c-ar fi apărut câteva schimbări și în relația pe care o au în afara muncii. Recent, cântăreața a fost surprinsă alături de fostul iubit la un restaurant de lux din București. În timp ce talentata artistă și-a comandat ceva de mâncare, Lucian Gitiță a preferat să își ia doar o sticlă cu apă plată, relatează spynews.ro. În timpul petrecut la masă… aproape două ore, Inna și fostul iubit au discutat foarte mult, iar cântăreața zâmbea și părea că radiază de fericire.

Citește și: INNA lansează propria aplicație oficială unde fanii pot descoperi conținut exclusiv despre viața și cariera sa

După ce au aflat despre ipostazele apropiate în care au fost surprinși Inna și Lucian Gitiță, fanii artistei se gândesc acum dacă între cei doi urmează o împăcare.

Citește și...