Însărcinată în al doilea trimestru, Dana Chera a trăit clipe rușinoase în tren! Ce a pățit după ce a venit nașa ca să îi controleze biletul: „Nu mi s-a mai întâmplat asta”

Publicat: 24/02/2018 | 17:17

Dana Chera, fostă Grecu, a avut parte de un episod deloc plăcut pentru o vedetă. Însărcinată cu cel de-al treilea copil, cunoscuta prezentatoare TV a povestit ce i s-a întâmplat în tren în timp ce venea spre București din Pitești unde locuiește. În cadrul primului interviu după ce s-a aflat că va deveni mămică la 40 de ani, vedeta a vorbit despre noul mariaj, divorț, dar și despre fiul și fiica din prima căsătorie.

Citește și: El este noul soţ al Danei Grecu! Primele imagini cu medicul stomatolog care i-a luat locul lui Bogdan Grecu

Invitata prezentatoarei Florentina Fântânaru, Dana Grecu i-a mărturisit că în dimineața în care au filmat interviul a decis să vină cu trenul în Capitală, pentru că era polei pe șosea. În gară însă, o vânzătoare i-a dat bilet la clasa a doua și nu la clasa întâi, dar pentru că era în întârziere, a decis să nu piardă trenul și să se urce în el și chiar să stea la clasa a doua, așa cum a văzut de-a lungul timpului că fac mulți călători.

La un moment dat, a venit nașa și i-a cerut biletul. Observând că e pentru clasa a doua, aceasta a rugat-o pe Dana Chera să se mute, dar prezentatoarea a declarat că-i venea să facă o scenă teribilă în vagon, însă, în cele din urmă s-a conformat. Și, dacă au fost minute bune în care a fost furioasă pe nașă, ulterior, vedeta a revenit la sentimente mai bune, chiar dacă a ei călătorie a fost făcută la clasa întâi, în mirosuri nu tocmai de parfumuri de lux.  Surprinzător, la finalul povestirii, ea a dezvăluit că îi venea să o ia în brațe pe aceasta și să-i ureze o zi bună, fiind convinsă că, ulterior, ea a fost recunoscută de nașă.

„Mă duc eu frumos, cu fes în cap, cu geacă, eram foarte înfofolită, era foarte de dimineață, foarte frig. Cald în tren, bine, bine – la clasa întâi – bine, bine, bine, mă așez confortabil pe scaun – la clasa întâi: un om, doi, practic cei care sunt la CFR și au abonamente și își permit să ia, altfel, oamenii se duc toți la clasa a doua, din obișnuință probabil și, încercând să facă niște economii. Diferența nu e mare, dar oricum e semnificativă pentru oamenii care câștigă mai rău. Și mă așez, și pleacă trenul și mă și gândeam: «O să mă duc la Florentina astăzi, ce am putea să vorbim…» și vine doamna nașă și spune: «Bună ziua», «Buna ziua, luati biletul». Și ea spune: «Aveți bilet la clasa a doua» și zis: «Da, dar, practic, tot timpul îmi cumpăr bilet la clasa întâi și…» și ea a zis: «Dacă nu sunt locuri la clasa a doua, atunci puteți să stați la clasa întâi. Dacă sunt locuri la clasa a doua, o să vă rog să mergeți la clasa a doua». Și stau așa și zic: «Ups, asta ar însemna să mă îmbrac, să plec, să se uite lumea la mine cum plec de la clasa întâi la clasa a doua», mi-a venit un zvâc așa și m-am uitat la ea și mi s-a părut și urâtă, și necoafată și îmi venea să zic: «Dar sunteți rea, practic nu știu ce!» și zic: «Doamne, deci e o situație», nu mi s-a mai întâmplat asta. Și mă trezesc, Florentina, luându-mi bagajele și plecând așa către locul meu, 104, vagonul 1, care era lângă toaletă și unde bătea din când în când câte un iz, în funcție de cum se legăna trenul. Dar foarte multă lume, însă locul meu liber. Ceea ce vreau să spun e că nouă ne e foarte greu să aplicăm principiile noastre de viață, așteptările noastre la noi. Întotdeauna în relațiile cu ceilalți suntem foarte șmecheri (…), îmi venea să spun orice: «Dar, doamnă, știți… ». M-am uitat la ea, că a trecut de câteva ori pe hol și îmi venea să îi zic multe, după care am încercat să înțeleg ce a vrut Doamne-Doamne să îmi spună mie cu asta și mi-a spus foarte multe lucruri. Motiv pentru care cred că nimic din ceea se petrecere în jurul nostru nu e întâmplător. Primim mesaje în fel și chip (…) Dacă m-aș fi întâlnit cu ea pe peron în București, aș fi luat-o în brațe și i-aș fi spus: «Să aveți o zi bună, bună!», pentru că m-a recunoscut în cele din urmă”, a povestit vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

Dana Chera va deveni mamă pentru a treia oară în luna iulie.

„În vară, în vara verilor. În mijlocul verii, dacă merit povestea asta absolut minunată”, a spus Dana Chera.

Realizatoarea TV a vorbit cu multă dragoste și pasiune despre copiii pe care îi are din prima căsătorie, dar și despre fostul soț, Bogdan Grecu.

„Ar fi o mare greșeală din partea mea să spun că viața n-a fost foarte bună cu mine. Mi-am dorit copii, mi-am dorit o familie. (…) Mă rog la Dumnezeu, copii noștri să știe că au mamă și tată și să îi iubească în egală măsură. Și niciodată în viața mea n-am să vorbesc urât despre ce a fost în viața mea pentru că ar fi o mare prostie. (…) Sunt decizii în viață foarte greu de luat, dar dacă le iei cu sufletul… Dacă e liniște după ce iei deciziile, înseamnă că ești acolo unde trebuie să fii„,a dezvăluit Dana Chera în cadrul unei emisiuni TV.

Recomandarea CIAO.RO