Însărcinată în 7 luni, Andreea Ibacka s-a distrat la piscină într-un costum de baie sexy. Detaliul rușinos pe care nu l-a putut ascunde

Publicat: 06/09/2018 | 13:30
Andreea Ibacka și soțul ei se află de câteva zile în Malta, unde se bucură de peisaje superbe și se relaxează din plin, mai ales că nu mai e mult până când vor începe să schimbe scutecele, iar somnul lor nu va mai fi la fel de odihnitor ca până acum. Viitorii părinți nu au ratat nici piscina, unde s-au bălăcit și s-au distrat copios.

Însărcinată în 7 luni, Andreea Ibacka s-a distrat la piscină într-un costum de baie sexy

În vârstă de 33 de ani și ajunsă cu sarcina în ultimul trimestru, soția lui Cabral nu a uitat să-și pună în bagajul de vacanță costumul de baie. Andreea Ibacka a ales unul sexy, însă, după ce a intrat în piscină și materialul s-a udat, acesta a lăsat la vedere forma sânilor. Fanii nu au avut cum să nu observe acest detaliu, iar cel mai bine au înțeles-o femeile, care știu cât de complicat este să ascunzi un astfel de moment.

“Ultima vacanta in doi #vacation #stillsummer #september #family #pool #play #foolingaround #water #swimwear #smile #us #couple #sunnyday @cabralibacka” este mesajul scris de actriță pe contul ei de Instagram.

Citește și: Ce a simțit Andreea Ibacka atunci când a aflat că este însărcinată: ”Un montain rousse de emoții, fără plăcuțe de frână…”

“Va fi și mai frumos după, în 3. Veți fi mai motivați”, “Vine micuța, și cu ea, fericirea voastră maxima!! Sunteți frumosi!!!”, “Vă doresc iubire veșnică! Sunteți adorabili.”, “Frumoșilor 💖 sarcină ușoară! Pupici”, “Minunată destinație, am petrecut 50 de zile acolo vara asta… am ponturi de locuri minunate” sunt cinci dintre comentariile lăsate de internauți.

Toamna aceasta, actrița va deveni mămică pentru prima dată. Soțul ei, Cabral, mai are o fetiță dintr-o altă relație.

Citește și...