Însărcinată în șase luni, Elena a fost omorâtă în propria casă

Publicat: 12/06/2019 | 20:28
Însărcinată în șase luni, Elena a fost omorâtă în propria casă

O româncă a avut parte de un sfârşit groaznic. Elena, care era însărcinată în 6 luni, a fost găsită dezbrăcată şi cu gâtul tăiat în propria casă, de iubitul spaniol.

Elena trăia într-un orășel din apropiere de Valencia, împreună cu iubitul ei spaniol. Tânăra a fost omorâtă în propria casă. Iubitul Elenei este cel care a găsit-o în pat, dezbrăcată, cu mai multe lovituri în zona capului și o rană la gât. O vecină spune că auzise scandal în apartamentul româncei, cu câteva ore înainte, dar nu a văzut cu cine se certa Elena.

S-a deschis o anchetă în acest caz șocant, iar autoritățile iau în calcul toate variantele. Elena era însărcinată în șase luni și mai avea o fetiță de opt anișori. Prietenii și familia sunt în stare de șoc după aflarea veștii.

„Îţi promit Isabel Elena Răducanu că o să facem dreptate pentru tine şi pentru cine îşi doreşte cel mai mult. Fiica t… o să îi dau toată dragostea pe care tu i-ai dat-o micuţei. Să ştii că prietena ta Magnolia o va face femeie din cap până în picioare, cu studiile şi educaţia pe care tu i le-ai dat. Tu ai fost mereu acea persoană minunată care m-ai făcut să mă simt atât de bine cu tine, ştiai să râzi şi să ne iubeşti din prima zi, prietena mea, te iubesc şi te voi iubi tot mai mult, infinit, aminteşte-ţi că voi avea grijă de fata ta până când va ajunge poliţistă, tocmai mi-a spus că asta vrea să se facă, ofiţer de poliţie. Stai liniştită, îl vor găsi pe criminal şi va plăti pentru tot răul pe care ţi l-a făcut. Odihneşte-te în pace, copila mea, mâine o să fiu cu tine, regina mea. Te iubesc, Isabel”, a fost mesajul cutremurător al unei prietene de-ale româncei, postat pe Facebook.

Citește și...