Însărcinată în șase luni, Camelia Potec este panicată. “Analizele nu mi-au ieșit foarte bine!” Motivul pentru care merge tot mai des la ginecolog

Publicat: 15/05/2018 | 09:19

Camelia Potec urmează de devină mămică peste doar câteva săptămâni și, logic, arde de nerăbdare să-și țină fetița în brațe. Faptul că va deveni părinte o neliniștește, însă, pe frumoasa sportivă care merge des la control, pentru a se asigura că nu apar complicații. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Camelia Potec a fost cerută în căsătorie la finalul anului trecut și va ajunge la altar anul viitor. Până atunci se pregătește de botezul fiicei sale, care va avea loc în toamnă.

Sunt în şase luni, sunt un pic panicată. Orice lucru nou… eu trebuie să mă duc la control să văd despre ce e vorba… mi se pare că treburile sunt mai urgente decât de obicei. Nu mă aşteptam să vină aşa de repede sarcina, noi înotăm şi la minus grade… şi răcim mai des la burtică. E vorba de viaţa înotătoarelor.. Nu a fost deloc greu în cazul meu să rămân însărcinată. Mi-am planificat cu viitorul meu soţ nunta în septembrie, dar trebuie să o amânăm.

Am primit inelul în ajunul Crăciunului. E o dragoste fulgerătoare, matură, cu de toate. Ne ştiam de luni bune şi ne-am întâlnit când a trebuit. Am acceptat să beau o cafea cu el şi de atunci am ieşit mai des. Am terminat 2017 foarte obosită, analizele nu mi-au ieşit foarte bune, mi-au arătat că am vitaminele şi calciul la limitele minime, am avut un an greu şi eram extenuată. La jumătatea anului am mers la un control şi am aflat că şansele erau 50 – 50 să fie totul ok”, a spus Camelia Potec la un post de televiziune.

Camelia Potec, curtată de Prințul Albert de Monaco

În urmă cu mulţi ani, pe vremea când  era sportivă de performanţă, Camelia Potec a fost intens curtată de Prinţul Albert de Monaco. Lucru confirmat chiar de Doina Sava, antrenoarea Cameliei.

Citește și...