Instagram a şters această fotografie, iar mama micuţului bolnav a luat atitudine! Ce a urmat te va lăsa fără cuvinte: “Ce vedeţi când vă uitaţi la băiatul meu…“

Autor: Anca Toma
Publicat: 14/02/2018 | 12:47

Un utilizator a raportat o imagine de pe Instagram către echipa ce moderează conţinutul. Reţeaua de socializare a înlăturat imaginea, iar acest lucru a provocat revolta în randul utilizatorilor. Charlie Beswick a postat o imagine cu băiatul ei în vârstă de 12 ani, pe pagina sa de Instagram, ouralteredlife, în care apare fiul lui, bolnav de Sindromul Goldenhar.

Băieţelul s-a născut cu această malformaţie, o afecţiune ce constă în dezvoltarea incomplete a ochilor, urechilor, nasului şi a gurii copilului. Micuţul Harry s-a născut fara ochiul, nara şi urechea stângă.

Harry, alături de fratele său geamăn

Ulterior, mama a fost surprinsă să descopere că un alt utilizator Instagram a raportat imaginea, iar echipa răspunzătoare de moderarea conţinutului a considerat plângerea îndreptăţită, astfel că au înlăturat imaginea, scrie baby.unica.ro.

Femeia şi-a postat revolta pe reţeaua socială şi mulţi dintre oameni au empatizat cu situaţia ei:

„Ce vedeti cand va uitati la baiatul meu? Eu vad cel mai frumos zambet, o inima minunata si cea mai pura forma de iubire. Din pacate, cei de la Instagram sunt de parere ca baiatul meu e dificil de privit, asa ca i-au eliminat poza (din nou). Sunt extrem de scarbita. Instagram trebuie sa revizuiasca rapid aceasta discriminare.”, este mesajul transmis de mama micuţului.

Ulterior, un purtător de cuvânt al reţelei de socializare a clarificat situaţia:  „Am eliminat poza din greseala, insa la scurt timp am remediat eroarea, imediat ce ne-a fost atrasa atentia. Ne-am cerut scuze familiei.”

Imediat ce poza a reapărut pe Instagram, mama a editat descrierea şi a adăugat următorul mesaj:
Pentru persoana care a raportat ultima imagine cu fiul meu: E fata lui. Daca te deranjeaza, treci peste. Sa-ti fie rusine!

Citește și...