Insula iubirii. Iulian i-a transmis un mesaj fostei iubite: ”A plesnit inima în mine…”

Publicat: 04/01/2019 | 19:19

Au avut o relație de doi ani, însă – imediat după ce au ajuns în Thailanda – s-au despărțit. Sunt în continuare prieteni, deși a trecut destul de mult timp de la încheierea filmărilor, dar Iulian a reacționat după ce a văzut câteva imagini cu Marinela.

Marinela, plină de zăpadă și ținta glumelor prietenilor acesteia. Iulian nu a putut rezista unei asemenea ”provocări”. Așa că a postat un mesaj în care spune că i-a ”plesnit inima”, de satisfacție, atunci când a văzut-o pe fosta sa iubită cu zăpadă pe față.

„Oricum, a plesnit inima în mine de atâta satisfacţie când te-am văzut cu zăpadă pe faţă”, i-a scris Iulian Chiru.

La scurt timp, Marinela a făcut publică replica lui Iulian şi a completat cu „Ai grijă”. 

Imaginile care l-au făcut să reacționeze pe Iulian

 “Insula Iubirii” – povești de viață incredibile

“Temptation Island – Insula Iubirii” a adus telespectatorilor povești de viață incredibile, noi ispite și situații complet neașteptate și nemaintâlnite în sezoanele anterioare. Emisiunea este prezentată de Radu Vâlcan. Cel de-al patrulea sezon al celui mai fierbinte reality-show a început în toamna anului 2018.

Anul trecut, pe 2 decembrie, în cadrul show-ului s-a anunțat că producătorii de la Antena 1 au luat decizia să filmeze și cel de-al cincilea sezon la scurt timp după ce s-a tras cortina peste sezonul cu numărul patru. Asta înseamnă că, în curând, vor rula episoade din noul sezon de la “Temptation Island – Insula Iubirii”.

(NU RATA, AICI: DE LA ”INSULA IUBIRII”, LA BISERICĂ! CANCAN.RO A AFLAT CARE E CUPLUL CARE A REUŞIT SĂ TREACĂ TESTUL FIDELITĂŢII)

Citește și...