Interlopii au făcut chetă ca să-l înmormânteze pe Nicu Maharu!

Publicat: 21/03/2019 | 22:13

E doliu printre ”băieții răi” ai României. Interlopii au făcut chetă ca să-l înmormânteze pe Nicu Maharu, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile durerii din comuna Ghimpați, județul Dâmbovița, locul unde fostul iubit al Simonei Sensual își va dormi somnul de veci.

Nicu Maharu a aflat, în urmă cu doi ani, că suferă de o boală gravă care, în cele din urmă, l-a măcinat ușor, ușor. În februarie, familia a realizat că bărbatul nu mai are nicio șansă de supraviețuire și a chemat un preot. La fel s-a întâmplat și miercuri seară, când cunoscutul interlop a fost spovedit de un duhovnic. Apoi, la scurt timp, bărbatul și-a dat ultima suflare. La ora 03:30! Cancerul l-a învins!

(VEZI AICI: CEL MAI CUNOSCUT INTERLOP DIN ROMÂNIA E ȚINUT ÎN VIAȚĂ DE APARATE)

Prietenii interlopi, gest impresionat!

Vestea a căzut ca un trăsnet joi dimineaţă. Familia lui Nicu Maharu, dar și lumea interlopă sunt, acum, în doliu. Fostul iubit al Simonei Sensual urma un tratament, însă acesta nu a dat roade. A pierdut lupta cu viața și urmează a fi înmormântat sâmbătă, la ora 13:00, în Ghimpați, județul Giurgiu. Sicriul cu trupul neînsuflețit va fi depus la Căminul Cultural din comună.

Cimitirul unde Maharu își va dormi somnul de veci

La înhumarea lui Nicu Maharu sunt așteptate sute de persoane. Pentru că bărbatul a avut mulți prieteni. Cu mulți a și petrecut ca-n filme. Distracțiile repetate i-au grăbit, însă, sfârșitul. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că interlopii, toți amici la cataramă cu ex-partenerul Simonei Sensual, au făcut o chetă în așa fel încât tovarășul lor să aibă parte de o înmormântare faraonică.

La Ghimpați vor fi prezenți, sâmbătă, mai mult ca sigur, și câțiva maneliști, de care Nicu Maharu era foarte apropiat. Cert este că înmormântarea va fi evenimentul anului în micuța comună din județul Giurgiu. Iar cu ajutorul chetei făcute de cei care i-au fost tovarăși fostului iubit al Simonei Sensual înhumarea va fi una cum rar s-a mai văzut.

Jean de la Craiova i-a cântat la ultima petrecere

La scurt timp după trista veste, un prieten de-al lui Nicu Maharu a postat un clip cu ultima petrecere la care interlopul a luat parte. Alături de câțiva amici, a savurat versurile cu dedicație pe care Jean de la Craiova i le-a cântat. În imagini se observă clar că era slăbit din pricina bolii. Totuși, zâmbea, mulțumit de petrecerea care era dată în cinstea lui, pe 3 martie.

…😘Ultima petrecere impreuna

Publicată de Georgika Popescu pe Duminică, 3 martie 2019

Familia și iubita, mesaje cutremurătoare

Membri ai familiei lui Nicu Maharu au fost printre primii care au anunțat trista veste și au transmis mesaje, pe paginile de socializare.

Dumnezeu să te ierte, Maharu meu!!! Te voi iubi mereu, unchiul meu frumos!!! ( Un șmecher adevărat și iubit de toată lumea ) Hauuuuuuuuu”, a scris unul dintre nepoții lui.

Dumnezeu să te ierte, tată! Cuvintele sunt de prisos și durerea mea mare, legenda noastră astăzi nu mai e!”, “Dumnezeu să te ierte om bun cu suflet mare! Ai plecat prea devreme dintre noi și ai lăsat durere mare în urmă în sufletele celor ce te iubesc! Aveai atâtea, tăticule, de rezolvat și atâtea planuri de îndeplinit! Cuvintele nu-și au rostul, TATĂ, durerea e prea mare!”, a scris și Bianca, fiica lui Nicu Maharu.

(CITEȘTE ȘI: NICU MAHARU S-A COMBINAT CU O BRUNETA PERVERSA! SI-A ACUZAT PROFESORUL CA A VIOLAT-O!)

“Este o zi tristă pentru mine, pentru familia mea și pentru toți cei care l-au cunoscut pe tatăl meu, Nicu Maharu! Cine l-a iubit și vrea să îl vadă pentru ultima oară este așteptat să vină înmormântare”, a fost mesajul lui Florian, fiul lui Nicu Maharu.

A plecat dintre noi un suflet bun, minunat. Ai plecat prea devreme dintre noi, azi nu mai ești unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletul meu, am inima sfâșiată de durere… Dumnezeu să te ierte, Nicu Maharu”, a fost mesajul emoționant pe care l-a postat Iustina, care forma un cuplu cu Nicu Maharu din 2014.

“Beam încontinuu câte o săptămână, numai tărie!”

Nicu Maharu avut primele semnale că organismul său cedează în 2017, când a și făcut un atac cerebral în urma căruia a paralizat temporar pe partea dreaptă.

”Am avut o cădere în urma căreia am paralizat pe partea dreaptă. Altceva însă este foarte rău. Am o tumoră la cap. Mai pe românește… cancer!”, a explicat atunci Nicu Maharu.

(NU RATA: SIMONA SENSUAL A PUS PUNCT DEFINTIV RELATIEI CU MAHARU! NU VREA SA MAI AUDA DE EL)

Supranumit între prieteni și “Regele petrecerilor”, Nicu Maharu era un obișnuit al cluburilor de noapte și al restaurantelor cu lăutari, unde de multe ori stătea la băut chiar mai multe zile la rând, “performanță” aproape imposibil de atins de un om obișnuit. Odată cu trecerea anilor, stilul de viață pare să-l fi marcat pe fostul iubit al Simonei Sensual, cu care a avut o relație pasională timp de 11 ani.

“Gata cu băutura. La revedere! Înainte beam încontinuu câte o săptămână. Numai tărie”, declara Nicu Maharu în ultimul interviu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...