Interlopul Codiţă din Caracal a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore

Publicat: 28/03/2020 | 11:37
Interlopul Codiţă din Caracal a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore

Controversatul om de afaceri din Caracal Remus Rădoi, zis Codiţă, a fost reţinut de poliţişti după ce a fost prins la volanul unei maşini, având permisul de conducere suspendat. Este pentru a doua oară într-o lună când acesta a fost depistat de oamenii legii în această postură.

„Astfel, în urma activităților desfășurate în teren, polițiștii rutieri au depistat la intersecția dintre Calea București cu strada Răsăritului, din municipiul Caracal, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Redea, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

În urmă cu 10 zile, polițiștii Serviciului Rutier Olt au întocmit un dosar penal pentru sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, întrucât Rădoi a fost depistat conducând un autoturism pe raza comunei Slâtioara, având permisul de conducere reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce.

CARACAL. Omul de afaceri Remus Rădoi, reținut după ce a fost prins la volan fără permis

Cine e Remus Rădoi

Remus Rădoi a ajuns în atenţia publică vara trecută, odată cu dezvăluirile legate de operaţiunea de căutare a Alexandrei Măceşanu, fata ucisă de Gheorghe Dincă. Remus Rădoi a făcut atunci publică o conversaţie purtată pe WhatsApp cu adjunctul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt de la acea dată, Nicolae Alexe. Rădoi era solicitat de Alexe să furnizeze informaţii care să-i ajute pe poliţişti să-l găsească pe răpitorul Alexandrei, în baza unei colaborări mai vechi a omului de afaceri cu oamenii legii.

Citește și...