Internațional saudit transferat de FC Botoșani!

Autor: Cristian P
Publicat: 15/04/2018 | 10:00
Moldovenii au transferat un internațional saudit cotat la un moment dat la 7 milioane de euro!
Introdus la pauză în amicalul cu Bucovina Rădăuți, câștigat de FC Botoșani cu 4-0, Naif Hazazi a surprins în mod plăcut. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a marcat golul de 4-0 în minutul 90 și a dat pasa decisivă la reușitele lui Piftor și Chitoșca, primul gol al partidei fiind marcat de Dumitraș.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, a declarat că atacantul de 29 de ani a semnat din postura de jucător liber de contract.

Oficialul susține că Naif Hazazi, a semnat până în vară cu drept de opțiune de prelungire și a ales Botoșaniul cu gândul de a prinde lotul naționalei al Arabiei Saudite pentru Campionatul Mondial din Rusia din vara acestui an. „E un jucător pe care l-am urmărit. În testul cu Bucovinaa Rădăuți mi-a plăcut cum s-a mișcat. Are clar viziune în joc, are atitudine, are calități. Sper ca să ne ajutăm reciproc în îndeplinirea obiectivelor. El a semnat până în vară cu posibilitate de prelungire. El s-a alăturat lotului în urmă cu două săptămâni și sper să se acomodeze cât mai repede. A ales să vină la Botoșani cu gândul la Mondial. Dacă o să se impună şi o să joace la noi, cu siguranță va reuși să prindă lotul naționalei Arabiei Saudite. Sperăm ca în cel mai scurt timp să derfinitivăm toate documentele și el să aibă drept de joc pentru a debuta cât mai repede într-un meci oficial”, a declarat Cornel Şfaiţer, președintele FC Botoșani.

Pentru Naif Hazazi acesta este primul tranfer la un club din Europa. Atacantul în vârstă de 29 de ani a mai jucat de-a lungul carierei pentru Al Ittihad, Al Shabab, Al Nasr şi Al Taawon. În vara lui 2015, Al Nasr a plătit nu mai puţin de 6,8 milioane de euro pentru transferul lui Hazazi de la Al Shabab.

Naif Hazazi are 56 de selecţii la echipa naţională, pentru care a marcat de 14 ori. Ultima dată când a jucat pentru Arabia Saudită pe 28 decembrie 2017, în Cupa Golfului, contra naţionalei Omanului. În acest moment, Hazazi este cotat la 550.000 de euro.

Citește și...