Invazie de gândaci în saloanele de copii de la Spitalul Judeţean Arad!

Publicat: 31/05/2017 | 18:52

Imagini incredibile au fost filmate la Spitalul Judeţean din Arad, în secţia de Pediatrie, unde copiii sunt nevoiţi să doarmă în saloane care colcăie de gândaci. Scenele de groază au fost surprinse de mama unui copil internat acolo. Imaginile au fost atât de înspăimântătoare, încât copilul a făcut o depresie şi are şi acum, după externare, coşmaruri! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii înfiorătoare despre acest caz.

Gândacii care circulă ca la raliu prin saloanele secţiei de Pediatrie au fost filmaţi într-una din serile trecute.

Intrând în salonul 7, când am aprins becul, zburau goangele de pe dulap, prin paturi… a doua seară, joi noaptea, erau pe chiuvetă, prin sertare la dulapuri, la copiii, prin pereţi, pe la uşă, pe la geamuri, circulau goangele într-o veselie„, spune Mariana Stanca, mama care a filmat grozăvia.

Femeia povesteşte că, noaptea, gândacii vin cu zecile, spre disperarea copiilor şi a părinţilor. (VEZI ŞI: Nici prin cap nu-ţi trece ce FOBII au vedetele de la noi! ”Nu suport să… ”)

„Copilul, joi seară, la ora 11 stătea pe hol că nu voia să între în salon, că îi era frică de gândaci. Am mai avut un băieţel de 11 ani în salon şi când a văzut goangele în sertarul de la dulăpiorul lui de la pat a vomitat, i s-a făcut greaţă. Copilul ăla nu a mâncat mai nimic cât a fost internat! Doar la insistenţele mele a băut nişte ceai şi a mâncat biscuiţi”, a spus ea.

Mariana Stanca adaugă că nici după externare copilul ei nu şi-a revenit din şoc.

Copilul şi acuma îmi spune: hai mama cu mine la baie, că mi-e frică de gonge! El tot caută goangele. I-am spus că nu avem acasă goange, că mama face curat tot timpul, dar lui tot îi e frică de goange. Sper să îi treacă fobia asta de gongi şi să nu mai avem problema asta„, a mai spus femeia.

Problema gândacilor de la Pediatrie este cunoscută în tot spitalul, potrivit surselor CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. Părinţii copiilor internaţi nu pot decât să spere că situaţia se va rezolva înainte ca micii pacienţi să se îmbolnăvească şi mai rău sau să plece cu alte boli din spital.

Ei povestesc că insectele circulă şi pe noptiere şi pe mâncare. „E groaznic, e plin peste tot, aici e plin,  până şi în pat se urcă, peste tot, e groaznic, îţi vine să îţi iei copilul şi să pleci de aici, e infecţie, sunt microbi, se urcă gongile pe ţine, peste tot, pe medicamente, pe mâncare”, spune mama unui alt copil.

De cealaltă parte, conducerea spitalului susţine că încearcă să rezolve problema cât mai repede.

Cunoaştem problema, ieri s-a făcut a III-a dezinsecţie, de ieri s-au pus şi capcane, ca şmăsuri suplimentare am schimbat şi soluţiile. Se va face de câte ori este nevoie şi vom continua să verificăm această problemă„, spune directorul medical Mircea Onel. (CITEŞTE ŞI: Imagini tulburătoare cu iadul în care Gologan îşi aşteaptă moartea: Deţinuţii sunt torturaţi în ”congelator” şi…)

ALIN TERENTE

Citește și...