Ioan Andone este în doliu. Tragedia s-a produs chiar înainte de ziua lui de naștere

Publicat: 12/03/2019 | 13:43
Ioan Andone este în doliu. Tragedia s-a produs chiar înainte de ziua lui de naștere

Ioan Andone trece printr-o perioadă neagră a vieții sale. El a aflat la telefon că o persoană dragă lui nu mai este. Tragedia s-a produs pe o pârtie de schi, cu doar câteva zile înainte ca managerul clubului FC Voluntari să își serbeze ziua de naștere.

Cel mai bun prieten al lui Ioan Andone a murit. Acesta a avut parte de un sfârșit cumplit în timp ce se afla la schi în Austria, titrează spynews.ro. Tragedia a avut loc ieri, însă astăzi s-a aflat în presă. Fostul fotbalist a decis să își amâne o deplasare în străinătate, pe care o planificase cu aproape o săptămână în urmă.

De ziua lui de naștere, care este peste trei zile, Ioan Andone nu se va putea bucura pe deplin de aniversarea lui, pentru că are inima distrusă de durerea pierderii bunului său prieten. Vineri, 15 martie, managerul clubului FC Voluntari va împlini 59 de ani.

Ioan Andone va organiza pe 24 martie 2019 un meci al legendelor dinamoviste și steliste cu ocazia împlinirii a 40 de ani de la debutul său în Divizia A, în tricoul Corvinului Hunedoara, sub conducerea lui Mircea Lucescu.

Citește și...